Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Surján Szabina verhetetlen az országos bajnokságon

2023.03.26
16:53
2023.03.26
19:33
Forrás
Pannon RTV
Két aranyérmet nyert a szerbiai országos asztalitenisz bajnokságon Surján Szabina.

A bácsföldvári játékos egyéniben és párosban is a legjobbnak bizonyult a Szabadkán megszervezett tornán. Párosban Tijana Jokićtyal zártak az első helyen. A vasárnapi egyéni döntőben pedig a címvédő Makszuti Anettát tudta 4:1-re legyőzni Surányi Szabina.

Surján Szabina, országos bajnok asztaliteniszező, Szerbia: „Nagyon örülök, hogy első lettem, hogy megnyertem. Nehéz volt az első meccsem Bezeg Rékával, jó formában volt. Utána Todorovićtyal szintén nem voltam fejben teljesen ott a meccsen. Utána pedig az Anettával játszottunk egy jó meccset. Szerintem most jó formában vagyok.”

Az országos bajnokságról hétfőn délután 5 órától láthatnak bővebb összefoglalót a Sporthétfőben.

asztalitenisz
bajnokság
Surján Szabina
aranyérem
országos
Makszuti Anetta
Tijana Joikić

Most

13:21, Frissítve: 13:31

Július elsejétől drágul a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót
08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű