Ugrás a tartalomra

Svédország nyerte a jégkorong-világbajnokságot

2018.05.21
08:48
2024.03.19
08:40
Forrás
nezetisport.hu
A Dániában rendezett 82. jégkorong-világbajnokságon Svédország a története során másodszor döntőző Svájc ellen lépett jégre és szétlövéses győzelmet aratva megvédte a tavalyi világbajnoki címét.

A Dániában rendezett 82. jégkorong-világbajnokság zárásaként a 30. alkalommal vb-finálét vívó Svédország a története során másodszor döntőző Svájc ellen lépett jégre a koppenhágai Royal Arénában. A rendes játékidő 2:2-es eredménye, illetve a gól nélkül véget érő hosszabbítás után szétlövéses győzelmet aratva a svéd csapat megvédte tavalyi világbajnoki címét.

jégkorong-világbajnokság
Svédország

Most

13:35, Frissítve: 14:16

Ma van Szent György napja

Az igazi tavasz kezdetét a néphagyomány e naptól számítja, az állattartók ilyenkor hajtották ki a juhokat és a szarvasmarhákat.
13:18, Frissítve: 14:11

Minden cseppje aranyat ér

Megérkezett a gazdák által várva várt csapadék. Vajdaság legnagyobb részén 10 és 15 milliméter közötti eső hullott az elmúlt egy napban.
11:14, Frissítve: 13:09

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nemcsak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.