Ugrás a tartalomra

A szabadkai csapat nyerte a felnőtt női országos teniszbajnokságot

2019.10.13
16:46
2020.02.10
18:57
Forrás
Pannon RTV
A sétaerdei teniszpályákon megrendezett országos bajnokságon hat szerbiai csapat vett részt, négy belgrádi, egy niši és a szabadkai teniszklub.

A szabadkai Spartacus Teniszklub csapata nyerte az idei felnőtt női országos teniszbajnokságot. Tíz év után ismét a szabadkai Spartacus Teniszklub volt a házigazdája a megmérettetésnek.

A vasárnapi döntőben a szabadkai Spartacus színeiben Jocović Anđela, Skrobonja Anđela, Vidović Anđela, Vidanović Vanja és Danilović Danijela játszott. A 16 éves Vanja Vidanović a niši Natalija Nikolićot múlta felül 6:4, 6:0 arányban, így a szabadkai lányok 1:1-re egyenlítettek a döntő második fordulójában.

Vanja Vidanović, versenyző, Spartacus Tenisz Klub, Szabadka: „A meccs kezdete nehéz volt, mert lámpalázam volt, hatással volt rám minden, a környezetem is. De ahogy haladt a mérkőzés, egyre felszabadultabbá váltam. A meccs végén a legjobb teniszjátékomat mutattam meg, és meggyőző eredménnyel nyertem.”

A vasárnapi döntőben a Spartacus csapata a niši Taž Teniszklub teniszezőivel négy egyéni meccset játszott. A fiatal szabadkai teniszező lányoknak végül sikerült 3:1-re nyerniük a nišiek ellen. Demeter László, vezetőedző, Spartacus Tenisz Klub, Szabadka: „A Spartacus Teniszklub 10 év után végre újra eljutott abba a helyzetbe, hogy a junior csapattal, akik két héttel ezelőtt megnyerték a junior bajnokságot most a felnőtt versenyben is részt tud venni.”

A jövő héten az országos férfi első ligás tenisztornát rendezi meg a Spartacus Teniszklub Szabadkán. Akkor nyolc együttes vesz részt majd a megmérettetésen, többek között a belgrádi Crvena Zvezda csapata is itt lesz.

Spartacus
Szabadka

Most

21:33, Frissítve: 07:18

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.