Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szabadkai csapat nyerte a felnőtt női országos teniszbajnokságot

2019-10-13
16:46
2019-10-13
17:03
Forrás
Pannon RTV
A sétaerdei teniszpályákon megrendezett országos bajnokságon hat szerbiai csapat vett részt, négy belgrádi, egy niši és a szabadkai teniszklub.

A szabadkai Spartacus Teniszklub csapata nyerte az idei felnőtt női országos teniszbajnokságot. Tíz év után ismét a szabadkai Spartacus Teniszklub volt a házigazdája a megmérettetésnek.

A vasárnapi döntőben a szabadkai Spartacus színeiben Jocović Anđela, Skrobonja Anđela, Vidović Anđela, Vidanović Vanja és Danilović Danijela játszott. A 16 éves Vanja Vidanović a niši Natalija Nikolićot múlta felül 6:4, 6:0 arányban, így a szabadkai lányok 1:1-re egyenlítettek a döntő második fordulójában.

Vanja Vidanović, versenyző, Spartacus Tenisz Klub, Szabadka: „A meccs kezdete nehéz volt, mert lámpalázam volt, hatással volt rám minden, a környezetem is. De ahogy haladt a mérkőzés, egyre felszabadultabbá váltam. A meccs végén a legjobb teniszjátékomat mutattam meg, és meggyőző eredménnyel nyertem.”

A vasárnapi döntőben a Spartacus csapata a niši Taž Teniszklub teniszezőivel négy egyéni meccset játszott. A fiatal szabadkai teniszező lányoknak végül sikerült 3:1-re nyerniük a nišiek ellen. Demeter László, vezetőedző, Spartacus Tenisz Klub, Szabadka: „A Spartacus Teniszklub 10 év után végre újra eljutott abba a helyzetbe, hogy a junior csapattal, akik két héttel ezelőtt megnyerték a junior bajnokságot most a felnőtt versenyben is részt tud venni.”

A jövő héten az országos férfi első ligás tenisztornát rendezi meg a Spartacus Teniszklub Szabadkán. Akkor nyolc együttes vesz részt majd a megmérettetésen, többek között a belgrádi Crvena Zvezda csapata is itt lesz.

női tenisz
Spartacus

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.