Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szabadkai csapat nyerte a felnőtt női országos teniszbajnokságot

2019-10-13
16:46
2020-02-10
18:57
Forrás
Pannon RTV
A sétaerdei teniszpályákon megrendezett országos bajnokságon hat szerbiai csapat vett részt, négy belgrádi, egy niši és a szabadkai teniszklub.

A szabadkai Spartacus Teniszklub csapata nyerte az idei felnőtt női országos teniszbajnokságot. Tíz év után ismét a szabadkai Spartacus Teniszklub volt a házigazdája a megmérettetésnek.

A vasárnapi döntőben a szabadkai Spartacus színeiben Jocović Anđela, Skrobonja Anđela, Vidović Anđela, Vidanović Vanja és Danilović Danijela játszott. A 16 éves Vanja Vidanović a niši Natalija Nikolićot múlta felül 6:4, 6:0 arányban, így a szabadkai lányok 1:1-re egyenlítettek a döntő második fordulójában.

Vanja Vidanović, versenyző, Spartacus Tenisz Klub, Szabadka: „A meccs kezdete nehéz volt, mert lámpalázam volt, hatással volt rám minden, a környezetem is. De ahogy haladt a mérkőzés, egyre felszabadultabbá váltam. A meccs végén a legjobb teniszjátékomat mutattam meg, és meggyőző eredménnyel nyertem.”

A vasárnapi döntőben a Spartacus csapata a niši Taž Teniszklub teniszezőivel négy egyéni meccset játszott. A fiatal szabadkai teniszező lányoknak végül sikerült 3:1-re nyerniük a nišiek ellen. Demeter László, vezetőedző, Spartacus Tenisz Klub, Szabadka: „A Spartacus Teniszklub 10 év után végre újra eljutott abba a helyzetbe, hogy a junior csapattal, akik két héttel ezelőtt megnyerték a junior bajnokságot most a felnőtt versenyben is részt tud venni.”

A jövő héten az országos férfi első ligás tenisztornát rendezi meg a Spartacus Teniszklub Szabadkán. Akkor nyolc együttes vesz részt majd a megmérettetésen, többek között a belgrádi Crvena Zvezda csapata is itt lesz.

Spartacus
Szabadka

Most

17:51

Szlovéniában nincs járvány

Szlovéniában harmadik napja nem regisztráltak új koronavírus-fertőzöttet, és ötödik napja senki sem hunyt el a Covid-19 betegség következtében.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.