Ugrás a tartalomra
korábbi fotó

Szabadkai sikerek az országos sportmászó bajnokságban

2019-06-25
14:20
2019-06-25
14:33
Forrás
Pannon RTV
Bognár Nóra volt a legsikeresebb, négy aranyéremmel tért haza.

Taroltak a szabadkai sportmászók az országos bajnokság hétvégi fordulóján. A Spartacus versenyzői közül Bognár Nóra volt a legsikeresebb, aki junior és szenior kategóriában a nehézségi, illetve a gyorsaság válfajt is megnyerte, így négy aranyéremmel térhetett haza a versenyről.

korábbi fotó

A szabadkai versenyzők közül Viktor Prčić, Fábri Maja, Beszédes Zsaklina, Latos Sztella, Maksim Purlija és Damjan Rapić is dobogós helyen végzett.

Most

20:39, Frissítve: 20:46

Szijjártó Péter: Megvédjük határainkat!

Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait - jelentette ki Szijjártó Péter.
18:52, Frissítve: 19:00

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban

Újabb erdőtüzek keletkeztek Görögországban, a legjelentősebb a főváros közelében. Pénteken szerte az országból érkeztek hírek a felcsapó lángokról, az utóbbi 24 órában pedig 80 esetet jelentettek.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.