Ugrás a tartalomra
korábbi fotó

Szabadkai sikerek az országos sportmászó bajnokságban

2019-06-25
14:20
2019-06-25
14:33
Forrás
Pannon RTV
Bognár Nóra volt a legsikeresebb, négy aranyéremmel tért haza.

Taroltak a szabadkai sportmászók az országos bajnokság hétvégi fordulóján. A Spartacus versenyzői közül Bognár Nóra volt a legsikeresebb, aki junior és szenior kategóriában a nehézségi, illetve a gyorsaság válfajt is megnyerte, így négy aranyéremmel térhetett haza a versenyről.

korábbi fotó

A szabadkai versenyzők közül Viktor Prčić, Fábri Maja, Beszédes Zsaklina, Latos Sztella, Maksim Purlija és Damjan Rapić is dobogós helyen végzett.

Most

19:58

Elhunyt Nikola Hajdin szerb akadémikus

Tagja és elnöke volt a Szerb Művészeti és Tudományos Akadémiának. 1923-ban született a horvátországi Vrbovskoban, a Belgrádi Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait építészeti szakon.
17:19

Útnak indul a Tanyaszínház

Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.
15:58, Frissítve: 17:59

Pénteken Voždovac-TSC

A TSC labdarúgói idegenben a Voždovac ellen kezdik meg szuperligás szereplésüket. A mérkőzést pénteken 20 órától játsszák műfüves pályán. A vendéglátó stadionja egy bevásárlóközpont tetején van.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.