Ugrás a tartalomra

Szabadkai sikerek sziklamászásban

2019.08.21
14:26
Forrás
Közlemény
Augusztus 14-e és 18–a között rendezték meg a XLVI. Aggtelek Sziklamászó Kupát.

A versenyen a Spartacus Hegy- és Sportmászó Klub tagjai közül Bognár Nóra, Sara Pirnat, Fábri Maja, Marko Daraboš, Viktor Prčić, Alekszandra Dejanovszki és Darko Janković vettek részt. A lányok kiemelkedően teljesítettek, Bognár Nóra 3. helyezést, Fábri Maja 5. míg Sara Pirnat és Alekszandra Dejanovszki 6. helyezést értek el.

A férfiak csoportjában a szabadkaiak közül Darko Janković teljesített a legjobban a 15. helyezéssel, őt követte Marko Daraboš a 16. hellyel, Viktor Prčić pedig a 20. hellyel. A versenyzőknek különböző nehézségű utakon kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket, meghatározott időkorlát alatt. A Perem Sziklamászó Egyesület odaadó szervezésének köszönhetően kiváló hangulat jellemezte a versenyt, amelynek a kísérő rendezvényei alkalmat adtak az ismerkedésre, barátkozásra és a további kapcsolatápolásra.

sziklamászás
Spartacus Hegy- és Sportmászó Klub
Aggtelek
Aggtelek Sziklamászó Kupa

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.