Ugrás a tartalomra
ZFK Spartak/Facebook

A szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata bejutott a BL-be

2019-08-13
21:29
Forrás
Pannon RTV
2:2-es döntetlent játszott a Ferencváros ellen a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata, ezzel pedig kivívta a Bajnokok Ligájában való szereplést.

A magyar és a szerb bajnok egy négycsapatos selejtezőtornán vett részt, ahonnan csak az első helyezett tudott feljutni a női BL 32-es főtáblájára. A Fradi és a Spartacus egyaránt megnyerte első két mérkőzését, így már korábban ismerté vált, hogy a csoportgyőztes kiléte az egymás elleni utolsó fordulóban dől majd el. A Ferencváros Vágó góljaival 1:0-ra és 2:1-re is vezetett, de a szabadkai hölgyek mindkétszer kiegyenlítettek. A Spartacusnak pedig a döntetlen is elég volt a továbbjutáshoz, hiszen a gólarányuk sokkal jobb volt, mint a magyar bajnoké.

A Spartacus tavaly is bejutott a Bajnokok Ligájába, Vajda Orsolyáékat akkor a német gigász Bayern München állította meg.

Bajnokok Ligája
női foci
Spartacus

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:15

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.
07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.