Ugrás a tartalomra
ZFK Spartak/Facebook

A szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata bejutott a BL-be

2019-08-13
21:29
Forrás
Pannon RTV
2:2-es döntetlent játszott a Ferencváros ellen a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata, ezzel pedig kivívta a Bajnokok Ligájában való szereplést.

A magyar és a szerb bajnok egy négycsapatos selejtezőtornán vett részt, ahonnan csak az első helyezett tudott feljutni a női BL 32-es főtáblájára. A Fradi és a Spartacus egyaránt megnyerte első két mérkőzését, így már korábban ismerté vált, hogy a csoportgyőztes kiléte az egymás elleni utolsó fordulóban dől majd el. A Ferencváros Vágó góljaival 1:0-ra és 2:1-re is vezetett, de a szabadkai hölgyek mindkétszer kiegyenlítettek. A Spartacusnak pedig a döntetlen is elég volt a továbbjutáshoz, hiszen a gólarányuk sokkal jobb volt, mint a magyar bajnoké.

A Spartacus tavaly is bejutott a Bajnokok Ligájába, Vajda Orsolyáékat akkor a német gigász Bayern München állította meg.

Bajnokok Ligája
női foci
Spartacus

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.