Ugrás a tartalomra

A szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata bejutott a BL-be

2019.08.13
21:29
Forrás
Pannon RTV
2:2-es döntetlent játszott a Ferencváros ellen a szabadkai Spartacus női labdarúgó csapata, ezzel pedig kivívta a Bajnokok Ligájában való szereplést.

A magyar és a szerb bajnok egy négycsapatos selejtezőtornán vett részt, ahonnan csak az első helyezett tudott feljutni a női BL 32-es főtáblájára. A Fradi és a Spartacus egyaránt megnyerte első két mérkőzését, így már korábban ismerté vált, hogy a csoportgyőztes kiléte az egymás elleni utolsó fordulóban dől majd el. A Ferencváros Vágó góljaival 1:0-ra és 2:1-re is vezetett, de a szabadkai hölgyek mindkétszer kiegyenlítettek. A Spartacusnak pedig a döntetlen is elég volt a továbbjutáshoz, hiszen a gólarányuk sokkal jobb volt, mint a magyar bajnoké.

A Spartacus tavaly is bejutott a Bajnokok Ligájába, Vajda Orsolyáékat akkor a német gigász Bayern München állította meg.

Bajnokok Ligája
női foci
Spartacus

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.