Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szabadkai Spartacust fogadja a TSC

2022.02.18
14:18
2022.02.18
16:19
Forrás
Pannon RTV
Észak-vajdasági derbit játszik a TSC labdarúgó csapata a Szuperliga következő fordulójában. A topolyaiak holnap 18 órától fogadják a szabadkai Spartacust, amely a házigazdákhoz hasonlóan kikapott a tavaszi nyitófordulóban.
Pannon RTV/Gál Hermina

A TSC célja, hogy a jó játék ezúttal eredményességgel párosuljon - mondta Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője.

„Komoly ellenfél vár ránk, a szabadkai Spartacus, amely szintén valahol ott van a tabellán, mint ahogy a csapatok többsége. A szomszédos derbik mindig hoznak némi feszültséget és bizonytalanságot, ahogy valószínűleg most is. Az első körben váratlanul kikaptak, edzőt váltottak, ami megint egy bonyolult helyzet számunkra, mert úgy készülünk a meccsre, hogy nem látjuk, ez milyen változásokkal jár.”

A Spartacus is pozitívan várja a holnapi mérkőzést. Nebojša Vučković a szabadkaiak új edzője szerint a csapat jó formában van. Jelenleg a robbanékonyságuk fokozására fektetik a hangsúlyt. Azonban vannak olyan játékosok is, akik kisebb sérüléssel küzdenek.

Nebojša Vučković, a Spartacus edzője: „Felkészülünk maximalásan, amennyire csak lehet, erre a mérkőzésre. Az edzések terhelésének szintjei most erősebbek, mert jelenleg a robbanékonyságot fejlesztjük. Normális, hogy néhány játékosnak vannak enyhébb problémái, de itt van az orvosi csapat, ők ellenőrzik, hogy a játékosok teljesen készen állnak-e a mérkőzésre.”

TSC
Spartacus
labdarúgás
foci
meccs
Žarko Lazetić
Nebojša Vučković

Most

11:28, Frissítve: 11:37

Egy napra elegendő a vértartalék Szerbiában

Mirjana Knežević, a Szerbiai Vérátömlesztési Intézet munkatársa azt mondta, a műtétek megnövekedett száma miatt jelenleg csak egy napra elegendő vértartalék van az intézetben, ami aggodalomra ad okot.

Népszerű