Ugrás a tartalomra

A szabadkai sportmászók sikerei Belgrádban

2021.11.25
13:04
Forrás
Pannon RTV
Jól szerepeltek a szabadkaiak a sportmászók országos bajnokságának 2. fordulójában, boulder mászásban.

Az elmúlt hétvégén Belgrádban megtartott bajnokságon Maksim Purlija 1. helyezést ért el, míg Damjana Rapić és Raffai Kira 2. helyen végzett.

Fábri Maja junior és szenior kategóriában egyaránt megszerezte a 2. helyezést, Beszédes Zsaklina pedig mindkét kategóriában 3. lett. Az erős mezőnyben Siplika Regina hatodik, Alina Ljakić pedig hetedik lett.

Az első versenyén Mila Ćakić kiválóan szerepelt, a 6 feladott pályából ötöt teljesített, és ezzel a 11. helyen végzett. Virág Dóra és Molnár Megyeri Leila is helytállt az erős mezőnyben.

falmászás

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű