Ugrás a tartalomra

A szabadkai sportolók sikeres hétvégét könyvelhetnek el

2012.09.23
10:49
2017.10.03
09:34
4:1-re verte a Spartacus Labdarúgó Klub a Radnički Niš gárdáját a szerbiai elsőosztály tegnapi fordulójában
4:1-re verte a Spartacus Labdarúgó Klub a Radnički Niš gárdáját a szerbiai elsőosztály tegnapi fordulójában. A szabadkai csapat ezzel megszerezte első győzelmét a szezonban, amellyel feljött a tabella tizenkettedik helyére. A szabadkai Spartacus Farkasok boxolói tegnap 8:7 arányban legyőzték a győri Gladiátorok ökölvívóit. A közönség küzdelmes, és az utolsó pillanatig kiegyenlített küzdelmet láthatott. A mérkőzéssel megkezdődött a BoxingONE közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság 2012/2013-as szezonja.A hétvégén megkezdődött a szerbiai birkózó liga. Az első fordulóban a szabadkai Spartacus birkózói 6:1 arányban legyőzték az újvidéki Vojvodinát. A Spartacus-Radnički Niš labdarúgó mérkőzés részletesen:



szabadkai Spartacus pályaválasztóként 4:1 arányú győzelmet aratott a niši Radnički felett és ezzel megszerezte első sikerét az idei bajnokságban. Kapufákkal kezdődött a meccs, a 10-dik percben a vendégek közül Bilić, a 20-dikban pedig a hazaiak közül Despotović volt pontatlan. Ami akkor nem sikerült neki, az bejött a 29-dik percben, mivel az Adamović feletti szabálytalanságért megítélt szabadrúgást változtatta szépségdíjas góllá. Despotović a játék 55-dik percében Puškarić beadása után második góljával 2:0-ra növelte a szabadkaiak előnyét. A 78-dik percben Torbica szabadrúgása után Novaković kapásból küldte a hálóba a labdát, 3:0. A gólpassz után Torbica jómaga is felíratkozott a góllövők listájára, mivel a 81-dik percben Adamović buktatása után értékesítette a megítélt 11-est. A 4:1-es végeredmény a 85-dik percben alakult ki, amikor Pejčić belőtte a nišiek becsületgólját. A szurkolásról pedig a többiek is példát vehetnének, ugyanis a két klub testvéri drukkercsoportjai együtt szurkolták végig a meccset.
labdarúgás
foci
Spartacus
box

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.