Ugrás a tartalomra
A szabadkai „Vasemberek” Nagyatádon
Aleksandar Malagurski

A szabadkai „Vasemberek” sikere

2019-08-12
19:34
2020-02-10
19:50
Forrás
Pannon RTV
Öt szabadkai sportoló bizonyította kitartóságát a magyarországi Nagyatádon. A Titán és az ARK Tron triatlon klubok tagjai sikerrel szerepeltek a 30. Extrememan – Iron man versenyen.
Extreme man versenyen a sportolók

A sportolók extrém körülmények között, 37 fokban úsztak le 3800 métert, majd 180 kilométert bicikliztek és végezetül 42 kilométernyi maratont futottak. A hosszútávú triatlon versenyt Kákonyi Dejan immár hetedszer teljesítette. Teleki György ötödször, Aleksandar Malagurski pedig első alkalommal érdemelte ki a „Vasember” titulust.

Biciklin a szabadkai sportoló

A hihetetlen távot Ivan Pivarčik teljesítette leggyorsabban, aki a 10 óra 48 perces idővel megdöntötte az eddigi szabadkai rekordot is. A korábbi csúcstartó, Veró János gumidefekt miatt elállt a versenytől. A négyszeres Iron man egyébként 2004-ben állította fel a helyi csúcsidőt.

A szabadkai triatlonosok

A nagyatádi versenyt a Beasts elnevezésű kéttagú együttes is teljesítette. A stafétaversenyben Jamanta Šafranj és Saša Stojanović 10 óra 46 perc után értek célt.

triatlon
Nagyatád
Iron man
Szabadka

Most

16:13, Frissítve: 18:52

Várja a gólyákat az Európa Kollégium

Szeptember elsejéig, vagyis még két hétig jelentkezhetnek azok az elsőéves egyetemi és főiskolai hallgatók, akik az újvidéki Európa Kollégiumban szeretnének lakni az elkövetkező tanévben.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.