Ugrás a tartalomra
A szabadkai „Vasemberek” Nagyatádon
Aleksandar Malagurski

A szabadkai „Vasemberek” sikere

2019-08-12
19:34
2019-08-12
20:00
Forrás
Pannon RTV
Öt szabadkai sportoló bizonyította kitartóságát a magyarországi Nagyatádon. A Titán és az ARK Tron triatlon klubok tagjai sikerrel szerepeltek a 30. Extrememan – Iron man versenyen.
Extreme man versenyen a sportolók

A sportolók extrém körülmények között, 37 fokban úsztak le 3800 métert, majd 180 kilométert bicikliztek és végezetül 42 kilométernyi maratont futottak. A hosszútávú triatlon versenyt Kákonyi Dejan immár hetedszer teljesítette. Teleki György ötödször, Aleksandar Malagurski pedig első alkalommal érdemelte ki a „Vasember” titulust.

Biciklin a szabadkai sportoló

A hihetetlen távot Ivan Pivarčik teljesítette leggyorsabban, aki a 10 óra 48 perces idővel megdöntötte az eddigi szabadkai rekordot is. A korábbi csúcstartó, Veró János gumidefekt miatt elállt a versenytől. A négyszeres Iron man egyébként 2004-ben állította fel a helyi csúcsidőt.

A szabadkai triatlonosok

A nagyatádi versenyt a Beasts elnevezésű kéttagú együttes is teljesítette. A stafétaversenyben Jamanta Šafranj és Saša Stojanović 10 óra 46 perc után értek célt.

Szabadka
triatlon
Nagyatád
Iron man

Most

22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.