Ugrás a tartalomra
A szabadkai „Vasemberek” Nagyatádon
Aleksandar Malagurski

A szabadkai „Vasemberek” sikere

2019-08-12
19:34
2019-08-12
20:00
Forrás
Pannon RTV
Öt szabadkai sportoló bizonyította kitartóságát a magyarországi Nagyatádon. A Titán és az ARK Tron triatlon klubok tagjai sikerrel szerepeltek a 30. Extrememan – Iron man versenyen.
Extreme man versenyen a sportolók

A sportolók extrém körülmények között, 37 fokban úsztak le 3800 métert, majd 180 kilométert bicikliztek és végezetül 42 kilométernyi maratont futottak. A hosszútávú triatlon versenyt Kákonyi Dejan immár hetedszer teljesítette. Teleki György ötödször, Aleksandar Malagurski pedig első alkalommal érdemelte ki a „Vasember” titulust.

Biciklin a szabadkai sportoló

A hihetetlen távot Ivan Pivarčik teljesítette leggyorsabban, aki a 10 óra 48 perces idővel megdöntötte az eddigi szabadkai rekordot is. A korábbi csúcstartó, Veró János gumidefekt miatt elállt a versenytől. A négyszeres Iron man egyébként 2004-ben állította fel a helyi csúcsidőt.

A szabadkai triatlonosok

A nagyatádi versenyt a Beasts elnevezésű kéttagú együttes is teljesítette. A stafétaversenyben Jamanta Šafranj és Saša Stojanović 10 óra 46 perc után értek célt.

Szabadka
triatlon
Nagyatád
Iron man

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.