Ugrás a tartalomra

Szabadkai vereség a röplabdában

2013.03.19
17:17
2017.10.03
09:34
A NIS Spartacus női röplabdásai Szabadkán 3:2-re kikaptak a belgrádi Vizurától a röplabda szuperliga elődöntőjének első mérkőzésén
A NIS Spartacus női röplabdásai Szabadkán 3:2-re kikaptak a belgrádi Vizurától a röplabda szuperliga elődöntőjének első mérkőzésén. A fordulatos és kiegyenlített küzdelmet hozó mérkőzés ígéretesen indult a házigazdák számára, de a fővárosiaknak sikerült fordítaniuk.Bizakodva léptek pályára a Spartacus női röplabdásai. Tehették, hiszen esélyesebb csapatként hazai pályán néztek szembe a belgrádi gárdával. Az első szettben a Spartacus 25:9-es eredménnyel lélegzethez sem engedte jutni a vendégeket. A második körre összeszedte magát a Vizura, fej-fej mellett haladt a két gárda, végül a belgrádiak 28:26-ra hozták a szettet. A harmadik játszmára a Spartacus ismét végig uralta a játékot, 25-21-re győztek. A negyedik szett végén már négy ponttal is vezetett a Spartacus, végül a Vizura fordítani tudott 25:21-re, hiába szurkolt egy emberként a szabadkai közönség. A fejben is elfáradó hazaiak a döntő ötödik játszmában végül csak futottak az eredmény után, és a vendégek 15:11-ös eredménnyel három nyert és két vesztett szettel bezsebelték az első mérkőzést.httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=brerHta6kfMŽeljko Šćepanović, edző, Vizura Wall Art OK: „Ez, ha jól tudom, a Vizura első győzelme Szabadkán, tétmérkőzésen. Úgyhogy számunkra ebből a szemszögből a győzelem még értékesebb.”Damir Petković, edző, NIS Spartacus: „Odaadtuk nekik a győzelmet. A jó játékuk és néhány pillanatuk mellett elvesztettük a vezetést a negyedik szettben.”A visszavágót szerda este 19 órakor játszák, ugyancsak a szabadkai sportcsarnokban.*A röplabda szuperliga második elődöntőjében is fővárosi győzelem született. A hazai pályán játszó Crvena Zvezda 3:2 arányban diadalmaskodott az užicei Jedinstvo fölött. A visszavágót szerda délután fél hatkor játsszák Belgrádban. 

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.