Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadkán lesz az országos csapatsakk-bajnokság

2019-08-14
14:40
2019-08-14
17:23
Forrás
Pannon RTV
A sportesemény augusztus 22-én, vagyis a jövő csütörtökön kezdődik. A mai sajtótájékoztatón elmondták, 12 női és 12 férfi csapat fog megmérettetni négy, illetve hat táblán.
Sajtótájékoztató

11 fordulós lesz a bajnokság, mindenki mindenkivel szembeszáll majd. A legérdekesebb mérkőzéseket interneten is közvetítik. A szabadkai férficsapat tavaly egyébként a második legjobb volt az országban.

Ivan Sedlak, sportigazgató, Spartacus Sakk-klub, Szabadka: „A csapatok minősége kiváló, mivel ez Szerbia legszínvonalasabb ligája. Minden csapatot egy kiváló külföldi játékos erősít. Tehát a szerb sakkelit mellett minden csapatban egy táblát a kiemelkedő külföldi részére tartanak fenn. A favoritok közé tartozik a tavalyi bajnok belgrádi Itaka. Továbbá a rumai Slovan.”

Szabadka
sakk
csapatsakk
bajnokság
országos

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.