Ugrás a tartalomra
Express Channel

Szabó Zoltán: Egy jó játékkal meglepetést tudunk okozni

2020-09-16
18:59
2020-09-16
19:50
Forrás
Pannon RTV
A TSC hazai pályán fogadja a romániai FCSB csapatát a labdarúgó Európa Liga második selejtezőkörében.

A mérkőzésre nagyon készülnek a topolyai játékosok, Szabó Zoltán vezetőedző is bízik a jó eredményben. A topolyai együttes először lesz vendéglátó az európai kupaporondon, csütörtökön 21 órai kezdettel a bukarestiek ellen lép pályára a zentai Városi Stadionban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Mi szeretnénk egy jó produkciót mutatni, jobbat mint a bajnokságban. Az utóbbi időben a bajnokságban nem olyan jól szerepelünk, de ez egy külön kihívás, külön motiváció a román bajnok, úgyhogy remélem, egy jó játékkal meglepetést tudunk okozni, és megpróbáljuk kiejteni.”

TSC
FCSB
Zenta
román
Európa Liga
selejtező
Bukarest

Most

23:01, Frissítve: 23:07

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó

Rendhagyó módon, öt helyszínen szervezi meg ma és holnap a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat Vajdaság az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót.
19:45, Frissítve: 20:33

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.