Ugrás a tartalomra

A szakvezetés szerint nehéz mérkőzés vár a TSC-re

2019.10.03
13:55
2019.10.03
18:28
Forrás
Pannon RTV
Szombaton a surdulicai Radnikkal csap össze a TSC labdarúgócsapata 18 órától.

A topolyaiak a táblázat élén állnak 24 ponttal, jobb gólkülönbséggel előzik meg a Crvena Zvezdát. A belgrádiak egyébként egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A TSC-re a szakvezetés szerint nehéz mérkőzés vár a Surdulica vendégeként, de bizakodóak az eddigi sikerek alapján. A csapattagok kellően felkészülten és kipihenten várják a megmérettetést.

Mirko Jovanović, segédedző, TSC: „Biztosan egy elég nehéz mérkőzésre kell számítanunk. A Surdulicától senki sem szerez könnyen pontokat. A saját stílusú játékunkkal készülünk, amely a többi vendégjátékon is hatékonynak mutatkozott, a Surdulicával is így fogunk játszani. A Surdulica játékát megnéztük, tehát biztosan nem fogunk felkészületlenül elmenni a meccsre. Reményeim szerint újra olyan meccset játszunk, ahol megszerezzük a három pontot.”

TSC
labdarúgás
Radnik

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.