Ugrás a tartalomra

Szalai Attila a Fenerbahcéhoz szerződött

2021.01.18
11:09
2021.01.18
11:21
Forrás
MTI, NSO
Szalai Attila a ciprusi Apollon Limasszol labdarúgócsapatától a török Fenerbahcéhoz szerződött vasárnap.

A 22 éves, nyolcszoros magyar válogatott védő négy és fél évre szóló szerződést kötött a török klubbal. A hírek szerint a Fenerbahce Szalai játékjogáért több mint 2 millió eurót fizettet az Apollon Limassolnak. A ciprusi klubnál Szalai Attila 40 tétmeccsen lépett pályára. Az Európa-liga-selejtezőben három, a bajnokságban két gólt szerzett. Öt gólja mellett pedig három gólpasszt is jegyzett.

A középhátvéd az osztrák Rapid Wien utánpótlásában nevelkedett, majd két évet Mezőkövesden töltött, mielőtt 2019 nyarán Ciprusra igazolt.

Az Apollon pénteken jelentette be, hogy a vezetőség megegyezett a Fenerbahce illetékeseivel Szalai átigazolásáról, vasárnap pedig új klubjánál sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon.

A nap folyamán a világbajnok német Mesut Özilt is leigazoló Fenerbahce 17 forduló után második a török bajnokságban, hátránya három pont a Besiktashoz képest.

Szalai Attila
Fenerbahce
labdarúgás

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.