Ugrás a tartalomra

Számos sportfelszereléssel bővült a tóthfalusi Sportcsarnok

2022.10.06
16:20
2022.10.06
19:53
Forrás
Pannon RTV
Az újonnan érkezett sporteszközöket napi szinten több mint 200 gyermek veheti majd igénybe.

A sportkomplexumban megtalálható az alapfelszerelés, amely az óvodások és általános iskola tanulói számára fontos az oktatás terén, míg az asztalitenisz és a teqball, valamint egyéb labdajátékok pedig az akadémia tanulóinak és a helyi gyerekek számára is használhatóvá válik.

Utasi Jenő, elnök, Nyers István Labdarúgó Akadémia: „Nagy dolog, mert általános iskolásaink sosem láttak még itt helyben tornatermet és felszerelést, legfeljebb képekről. Csak néhány szerényebb eszközünk van, eddig egyik osztályterem lett átalakítva tornateremmé. Van bordásfal, van kötéllétra, van mászókötél, karikák és különféle eszközök, mint a rúd, ugródeszka, tehát minden, ami hozzátartozik a tornateremhez.”

Tóthfalu
sportcsarnok
Utasi Jenő

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.