Ugrás a tartalomra
Tanjug/Miloš Milivoljević

Szárnyalltak a kék galambok Belgrádban

2022.11.10
22:48
2022.11.10
22:55
Forrás
Pannon RTV
Meglepetés született a labdarúgó Szuperligában. A szabadkai Spartacus 1:0-ra legyőzte Belgrádban a Partizant a bajnokság hetedik fordulójának elmaradt mérkőzésén.

A Partizan az egész mérkőzésen fölényben játszott, de a Spartacus jól védekezett, és a mérkőzés utolsó perceiben Bijelović 20 méterről bevette a fekete-fehérek kapuját. A Partizannak ez volt sorozatban a második veresége a bajnokságban, és ezzel tovább nőtt a ponthátránya az éllovas Crvena zvezda mögött.

Partizan
Spartacus
labdarúgó Szuperliga

Most

12:26, Frissítve: 12:58

Lélekben megújulva

Nagyböjti lelki napot tartottak Kelebián a Márton Áron Közösségi Házban. A Vajdasági Pax Romana alapítása óta minden évben szervez programokat a karácsony és a húsvét előtti időszakban, azzal a céllal, hogy a hívekhez közelebb hozzák az ünnepeket.
10:38, Frissítve: 11:04

Két nép ezeréves barátsága

Március 23-a lengyel-magyar barátság napja. A két nép barátsága közel ezer évre, Szent László királyig nyúlik vissza. Lengyelország 1939-es német, valamint szovjet megszállását követően elsőként a magyar állam nyújtott segítő kezet a lengyeleknek.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.