Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Szép volt, Nole!

2023.01.30
06:58
Forrás
Szerbiai RTV
Ezt az üzenetet küldték a belgrádi toronyból a világ legjobb teniszezőjének.

Így gratuláltak a világ legjobb teniszezőjének, Novak Đokovićnak, az Australian Openen rekordot jelentő 10. bajnoki címét szerző, és 22 Grand Slam-trófea tulajdonosának a belgrádi toronyból, Szerbia és a régió legmagasabb épületéből. A Cicipasz elleni győzelemmel Novak visszatért az őt megillető helyre, ismét világelső.

Novak Đoković

Most

10:38, Frissítve: 11:04

Két nép ezeréves barátsága

Március 23-a lengyel-magyar barátság napja. A két nép barátsága közel ezer évre, Szent László királyig nyúlik vissza. Lengyelország 1939-es német, valamint szovjet megszállását követően elsőként a magyar állam nyújtott segítő kezet a lengyeleknek.
08:57, Frissítve: 09:30

Uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Napirenden szerepel az a javaslat, amely szerint az unió egy éven belül egymillió lőszerrel látná el Ukrajnát. Magyarország álláspontja továbbra is az, hogy azonnali tűzszünet kell, és el kell kezdeni a béketárgyalásokat.
08:51, Frissítve: 09:54

Széchenyi és a szabadság

Ezzel a címmel szerveztek beszélgetést a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozat keretében a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.