Ugrás a tartalomra

Szerb és magyar siker az Európa Játékok birkózótornáján

2019.06.30
16:25
2024.03.19
08:47
Forrás
MTI
Szerb és magyar sikert is hozott a minszki Európa Játékok birkózótornájának tegnapi napja. A zentai Nemes Máté és a magyarországi színekben versenyző Lőrincz Tamás is bronzéremmel gazdagodott.

Nemes Máté a 67 kilogrammos kategóriában győzte le örmény ellenfelét, ezzel a 6. érmet szerezte meg Szerbiának a minszki játékokon.

Lőrincz Tamás Torba Erik ezüstje után a második magyar birkózóérmet nyerte az EJ-n.

A kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor is bronzérmet nyert a minszki Európa Játékok mai napján. Az Európa-bajnok és kétszeres világbajnoki bronzérmes vigaszági győzelmét követően fél órával a helyosztón a horvát Ivan Hukleket verte magabiztosan, 7:1-re.

A tornász Péter Sára bronzérmet szerzett az ugrás döntőjében, a magyar küldöttség 16. érmét megszerezve ezzel az Európa Játékokon.

Európa Játékok
Minszk
birkózó

Most

11:14, Frissítve: 13:09

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nemcsak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.