Ugrás a tartalomra

A szerb férfi kézilabda-válogatott újabb veresége a kontinensviadalon

2018.01.22
21:33
2018.01.22
21:40
Forrás
Pannon RTV
Kikapott a szerb férfi kézilabda-válogatott a francia csapattól a Horvátországban zajló Európa-bajnokságon.

A világbajnok franciák magabiztosan játszottak és egy pillanatra sem engedték át a mérkőzés irányítását Szerbia legjobb kézilabdásainak. Az első játékrész végére már hét gólos előnyt sikerült kiharcolniuk (19-12).

A második félidő eredményesebb játékot hozott, a franciák 20, míg a szerb csapat 18 gólt szerzett. Így a mérkőzés 39-30-as francia győzelemmel zárult. A kézilabda Európa-bajnokság második csoportkörében Szerbia válogatottja az utolsó meccsét szerdán délután 4 órakor játssza. A Fehéroroszok elleni találkozón felszabadultabb játékra számíthatnak a kézilabda rajongók, mivel már egyik csapatnak sincs esélye továbbjutni a csoportból.

Férfi kézilabda Eb 2018

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű