Ugrás a tartalomra

Szerb győzelem Stockholmban

2022.06.09
22:55
2022.06.09
23:02
Forrás
Nemzeti Sport, Szerbiai RTV
1:0-ás győzelmet aratott Szerbia a Svédország elleni labdarúgó-mérkőzésen, a Nemzetek Ligája B-Ligájának 4. csoportjában a 3. fordulóban.

A szerbek találata Luka Jović nevéhez köthető, aki az első félidő hosszabbításában lőtt a hálóba. Ez volt Jović 10. válogatottbeli gólja.

A szerbek a második félidőben is többet birtokolták a labdát ellenfelüknél, a svédek viszont csupán egy kaput eltaláló lövést tudtak felmutatni, így az eredmény már nem változott.

A csoport másik meccsén a csoportot vezető Norvégia Oslóban gól nélküli döntetlent játszott az eddig pont nélküli Szlovénia ellen. A szlovén csapat egyébként Miha Blažič kiállítása miatt fél órát emberhátrányban játszott.

Nemzetek Ligája
Szerbia
Svédország
Stockholm
labdarúgás

Most

15:11, Frissítve: 17:12

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.