Ugrás a tartalomra
Szerbia Kézilabda Szövetsége (RSS)

A szerb lányok győzelemmel zárták a világbajnoki szereplésüket

2021.12.14
07:03
Forrás
Pannon RTV
A szerb női kézilabda-válogatott Szlovénia legjobbjait 31:25-re győzte le a középdöntő utolsó fordulójában.

A kezdeti erőfelmérés után Uroš Bregar csapata kezébe vette az irányítást. Az első játékrészben folyamatosan vezettek, a hajrában pedig sorozatban 3 gólt szerezve 19:14-es eredménnyel vonultak a félidei szünetre. A fordulást követően sem sikerült a szlovénoknak felzárkózniuk. A szerbek magabiztosan védekeztek és támadásban is értékesítették a lehetőségeiket. Az utolsó percekben 8 góllal is vezettek, de a szlovénok az utolsó percben két gólt is szereztek így a mérkőzés 31:25-ös eredménnyel zárult. A szerb csapat legeredményesebb játékosai a 7 gólt szerző Stoiljković és a 6 találatig jutó Kovačević voltak, míg a kapuban remeklő Graovac 11 védést mutatott be. Szerbia női kézilabda-válogatottja a csoport harmadik helyén végzett az olimpiai bajnok franciák és az orosz csapat mögött, így nem jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Női kézilabda-vb

Most

16:17, Frissítve: 17:20

Levendulanapok Szabadkán

Jótékonysági Levendulanapokat tartottak a szabadkai Vasutastelep üzletközpontjában. A látogatók levendulapalántát, vágott virágot, levendulavizet- és olajat, valamint más kézműves termékeket is vásárolhatnak.
14:47, Frissítve: 14:53

Szurkoljunk a magyar női pólósoknak!

VB-döntőt játszik 20 órától a magyar női pólóválogatott. Az ellenfél az Egyesült Államok csapata, mely a torna legnagyobb esélyesének számít.
14:41, Frissítve: 16:54

Hajnal Jenő: Az öröm és a megtiszteltetés díja ez

Emlékplakettet adományozott Hajnal Jenőnek a budapesti székhelyű Nagy Imre Társaság. A Magyar Nemzeti Tanács elnökének így köszönték meg munkáját az ’56-os eseményekre való emlékezés kapcsán, illetve közreműködését az emlékhelyek létrehozásában.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.