Ugrás a tartalomra

Szerbia csapata nyerte a Stevan Vilotić Ćele Labdarúgó Emléktornát

2019.09.11
10:09
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
A négy csapatos minibajnokságon a magyar U19-es válogatott is részt vett, amely a házigazdákhoz hasonlóan szintén veretlen maradt és a második helyen zárt a küzdelmeket.

A Stevan Vilotić Ćele Labdarúgó Emléktorna zárófordulójában a magyar válogatott Topolyán csapott össze Izrael együttesével. A mérkőzés helyzeteket igen, gólokat azonban nem hozott. A 0:0-ás végeredmény azt jelentette, hogy a magyar válogatott 5 ponttal zárta a tornát, a bajnoki cím sorsa pedig a Szabadkán zajló Szerbia - Montenegró mérkőzés függvénye volt. A házigazdák azonban nem hibáztak és 2:0-ra legyőzték harmadik fordulós ellenfelüket, 7 pontot gyűjtve Szerbia megelőzte Magyarországot a táblázaton és bajnoki címet ünnepelhetett.

Ivan Jević, szövetségi edző, U19-es labdarúgó válogatott, Szerbia: Köszönöm ezeknek a fiúknak ezt a profin végrehajtott tornát. Profin viselkedtek. Úgy gondolom, hogy a válogatott elégedett lehet. Teljesen megérdemelt. Voltak jó dolgok, de olyanok is, amelyek sokkal jobbak is lehetnének, de mindent egybevéve elégedett vagyok.

A Stevan Vilotić Ćele Labdarúgó Emléktornán mutatott játékkal és eredménnyel a magyar csapatot irányító Bene Ferenc is elégedett volt.

Bene Ferenc, szövetségi edző, U19-es labdarúgó válogatott, Magyarország: „Úgy gondolom, hogy három erős ellenféllel tudtunk játszani, tehát ez egy nagyszerű főpróba volt az Eb-selejtezők előtt. Együtt tudtuk tartani a társaságot. Két sérültünk van, akik esetleg még bekerülhetnek a végső keretbe. Nagyon fontos volt, hogy azt a fajta játékot, amit szeretnénk játszani, amit elképzelünk és gyakorlunk több mint egy éve, azt sikerült itt komoly éles körülmények között gyakorolni.”

A torna kiváló főpróbának bizonyult az októberi Eb-selejtezők előtt, ahol a magyar válogatott Horvátországgal, Grúziával és Kazahsztánnal találkozik. A szerb csapat a litván, a román és a spanyol válogatott ellen próbálja meg majd kivívni az Eb-részvétel jogát.

Stevan Vilotić Ćele
emléktorna
labdarúgás
Szerbia

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.