Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerbia csapata nyerte a Stevan Vilotić Ćele Labdarúgó Emléktornát

2019-09-11
10:09
2020-02-28
19:36
Forrás
Pannon RTV
A négy csapatos minibajnokságon a magyar U19-es válogatott is részt vett, amely a házigazdákhoz hasonlóan szintén veretlen maradt és a második helyen zárt a küzdelmeket.

A Stevan Vilotić Ćele Labdarúgó Emléktorna zárófordulójában a magyar válogatott Topolyán csapott össze Izrael együttesével. A mérkőzés helyzeteket igen, gólokat azonban nem hozott. A 0:0-ás végeredmény azt jelentette, hogy a magyar válogatott 5 ponttal zárta a tornát, a bajnoki cím sorsa pedig a Szabadkán zajló Szerbia - Montenegró mérkőzés függvénye volt. A házigazdák azonban nem hibáztak és 2:0-ra legyőzték harmadik fordulós ellenfelüket, 7 pontot gyűjtve Szerbia megelőzte Magyarországot a táblázaton és bajnoki címet ünnepelhetett.

Ivan Jević, szövetségi edző, U19-es labdarúgó válogatott, Szerbia: Köszönöm ezeknek a fiúknak ezt a profin végrehajtott tornát. Profin viselkedtek. Úgy gondolom, hogy a válogatott elégedett lehet. Teljesen megérdemelt. Voltak jó dolgok, de olyanok is, amelyek sokkal jobbak is lehetnének, de mindent egybevéve elégedett vagyok.

A Stevan Vilotić Ćele Labdarúgó Emléktornán mutatott játékkal és eredménnyel a magyar csapatot irányító Bene Ferenc is elégedett volt.

Bene Ferenc, szövetségi edző, U19-es labdarúgó válogatott, Magyarország: „Úgy gondolom, hogy három erős ellenféllel tudtunk játszani, tehát ez egy nagyszerű főpróba volt az Eb-selejtezők előtt. Együtt tudtuk tartani a társaságot. Két sérültünk van, akik esetleg még bekerülhetnek a végső keretbe. Nagyon fontos volt, hogy azt a fajta játékot, amit szeretnénk játszani, amit elképzelünk és gyakorlunk több mint egy éve, azt sikerült itt komoly éles körülmények között gyakorolni.”

A torna kiváló főpróbának bizonyult az októberi Eb-selejtezők előtt, ahol a magyar válogatott Horvátországgal, Grúziával és Kazahsztánnal találkozik. A szerb csapat a litván, a román és a spanyol válogatott ellen próbálja meg majd kivívni az Eb-részvétel jogát.

Stevan Vilotić Ćele
emléktorna
labdarúgás
Magyarország
Szerbia

Most

07:18, Frissítve: 07:24

Meghaladta a 60 milliót az igazolt fertőzöttek száma

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 60 millió 720 ezer, a halálos áldozatok száma pedig 1 millió 426 ezer fölé emelkedett, több mint 42 millióan viszont már meggyógyultak a worldometers.info adatai szerint.
18:32, Frissítve: 19:07

7500 felett az új fertőzöttek száma Szerbiában

Több mint 7 és félezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt Szerbiában, és 41-en hunytak el. Nem zárnak be az óvodák, és marad a rendes tanítás az alsósok esetében - ez a szerbiai válságstáb döntése.

Népszerű

Segítsünk a Surányi családnak

Tűzifa, építőanyag, meleg ruha, étel - mindez hiányzik a nehéz sorsú szabadkai Surányi család otthonából. A hattagú családnak nagy szüksége lenne segítségre.

A szerb-magyar határátlépés szabályai

A 2020. november 4. után lejáró okmányok a veszélyhelyzet miatt Magyarország területén további 60 napig használhatók maradnak, de azokat külföldön nem fogadják el - mondta a Közügyekben Csallóközi Eszter, Magyarország szabadkai főkonzulja.

Újabb szigorítások lépnek életbe Szerbiában

Holnaptól december 3-ig a vendéglátóipari egységek, éttermek, kávézók, bárok, klubok, bevásárlóközpontok, színházak, mozik és más kulturális intézmények, játéktermek 18 órától hajnali 5 óráig nem üzemelhetnek.