Ugrás a tartalomra
FIBA világranglista

Szerbia és Magyarország is megőrizte pozícióját a FIBA legújabb ranglistáján

2017-10-12
08:44
2017-10-12
08:52
Forrás
Tanjug
Szerbia kosárlabda válogatottja megőrizte harmadik helyét a FIBA világranglistáján.

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség legújabb világranglistáján az Amerikai Egyesült Államok az első, míg a második helyet továbbra is a spanyol válogatott birtokolja. Szerbia legjobb kosarasai az Európa-bajnokságon szerzett ezüstérem és az ezzel járó pontoknak köszönhetően maradt a harmadik helyen, Franciaország, Argentína, Litvánia és az Eb győztes Szlovénia előtt.

A FIBA ranglistáján Horvátország a nyolcadik helyen áll, míg Montenegró 37 helyet előrelépve a 35. helyet foglalja el. Magyarország kosárlabdázóit a 41. helyre sorolta a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség.

FIBA
világranglista
szerbia
magyarország

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.