Ugrás a tartalomra
FIBA világranglista

Szerbia és Magyarország is megőrizte pozícióját a FIBA legújabb ranglistáján

2017-10-12
08:44
2017-10-12
08:52
Forrás
Tanjug
Szerbia kosárlabda válogatottja megőrizte harmadik helyét a FIBA világranglistáján.

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség legújabb világranglistáján az Amerikai Egyesült Államok az első, míg a második helyet továbbra is a spanyol válogatott birtokolja. Szerbia legjobb kosarasai az Európa-bajnokságon szerzett ezüstérem és az ezzel járó pontoknak köszönhetően maradt a harmadik helyen, Franciaország, Argentína, Litvánia és az Eb győztes Szlovénia előtt.

A FIBA ranglistáján Horvátország a nyolcadik helyen áll, míg Montenegró 37 helyet előrelépve a 35. helyet foglalja el. Magyarország kosárlabdázóit a 41. helyre sorolta a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség.

FIBA
világranglista
szerbia
magyarország

Most

20:54

Borús napok jönnek

Vasárnap borult lesz az ég, Szabadka területén havas eső is előfordulhat. A hőmérséklet csökken, a legmelegebb órákban 3 Celsius-fok, éjszaka pedig fagypont körüli hőmérséklet lesz.
20:12

Fegyvert foglalt le a koszovói rendőrség

Két pisztolyt, lőszert és két kést foglalt le a koszovói rendőrség egy Gračanica melletti faluban hat albán nemzetiségű személytől. Az előállítottaktól pénteken két fémrudat is elkoboztak.
20:00, Frissítve: 20:10

A perui tengerparton tartott misét Ferenc pápa

Peru északi részén, Trujillo tengerpartján tartott misét Ferenc pápa szombaton, és azzal vigasztalta a tavalyi áradásokban földönfutóvá vált lakosságot, hogy együtt az élet minden viharát túlélhetik.
19:42, Frissítve: 23:20

Véget ért a 40. Dakar-rali

Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz, a motorosoknál az osztrák Matthias Walkner bizonyult a legjobbnak. Gyenes Emánuel a 23. lett, Saghmeister Gábor a 79. helyen fejezte be a túrát.

Népszerű

Miklós Edit elájult a célban

Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában az ausztriai Bad Kleinkirchheimben.