Ugrás a tartalomra
Szerb Jégkorong Szövetség

Szerbia férfi felnőtt jégkorong válogatottja feljutott a divízió I-be

2019-04-16
10:46
Forrás
Szerb Jégkorong Szövetség
A szerb csapat megnyerte a hazai rendezésű divízió II-es jégkorong-világbajnokság A csoportját. A belgrádi tornán hat csapat vett részt.

A házigazdák mellett Horvátország, Ausztrália, Kína, Spanyolország és Belgium csapata küzdött a feljutásért. Öt mérkőzés után a szerb és a horvát csapat is 11 pontot gyűjtött, de mivel a hazai együttes az első mérkőzésén 3:1-re legyőzte a horvátokat, ők fejeztek a táblázat élén, és ezzel feljutottak a I-es divízióba.

Az idei év rendkívül sikeres volt a szerb korosztályos válogatottak szempontjából is, mivel az U20-as és az U18-as válogatott is megnyerte a csoportját és ezzel kiharcolta hogy jövőre a divízió I-es jégkorong-világbajnokságon szerepelhessen.

jégkorong
szerb válogatott
divízió

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.