Ugrás a tartalomra

Szerbia férfi felnőtt jégkorong válogatottja feljutott a divízió I-be

2019.04.16
10:46
2024.03.19
08:45
Forrás
Szerb Jégkorong Szövetség
A szerb csapat megnyerte a hazai rendezésű divízió II-es jégkorong-világbajnokság A csoportját. A belgrádi tornán hat csapat vett részt.

A házigazdák mellett Horvátország, Ausztrália, Kína, Spanyolország és Belgium csapata küzdött a feljutásért. Öt mérkőzés után a szerb és a horvát csapat is 11 pontot gyűjtött, de mivel a hazai együttes az első mérkőzésén 3:1-re legyőzte a horvátokat, ők fejeztek a táblázat élén, és ezzel feljutottak a I-es divízióba.

Az idei év rendkívül sikeres volt a szerb korosztályos válogatottak szempontjából is, mivel az U20-as és az U18-as válogatott is megnyerte a csoportját és ezzel kiharcolta hogy jövőre a divízió I-es jégkorong-világbajnokságon szerepelhessen.

jégkorong
szerb válogatott
divízió

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.