Ugrás a tartalomra
Tanjug/Photo/Michael Probst

Szerbia jobb volt Ausztriánál a tenisz Davis-kupán

2021.11.26
21:24
Forrás
Beta, Nemzeti Sport
A magyar válogatott szombaton az ausztrálok ellen lép pályára.

Az F csoport első körében először Dušan Lajović győzte le Gerald Melzert 7:6, 3:6, 7:5-re, majd Novak Đoković nyert Dennis Novak ellen 6:3, 6:2-re. A második csoportkörben szombaton Szerbia ellenfele Németország lesz.

Magyarországot egyesben Fucsovics Márton és Piros Zsombor képviseli, akik szombaton az ausztrálok ellen lépnek pályára. A magyar válogatott 10 órakor kezd.

Davis-kupa
tenisz
Dušan Lajović
Novak Đoković

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.