Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Ng Han Guan

Szerbia kikapott a negyeddöntőben

2019-09-10
15:38
Forrás
Pannon RTV
Meglepetés a Kínában zajló kosárlabda világbajnokság első negyeddöntőjében. A végső győzelemre is esélyes szerb válogatott 97:87-re kikapott Argentínától.

Az egyenes kieséses szakasz első mérkőzését Tunguan városában rendezték. A csoportjából másodikként továbbjutó, de mégis esélyesebbnek tartott szerb csapat a világbajnokságon kiválóan játszó argentinokkal csapott össze. A dél-amerikaiak már az első negyed után két ponttal vezettek, a félidő végére az előnyük már hét pont volt. A harmadik negyedben Đorđević csapata mindent megtett, hogy ledolgozza a hátrányát. Az utolsó játékrész kezdetén a szerb csapat néhány másodpercig vezetett is, azonban az egész mérkőzésen a hárompontosokat remekül dobó dél-amerikaiak kétszer is betaláltak távolról. Szerbia legjobbjai küzdöttek, de a döntő pillanatokban rossz döntéseket hoztak, amit a dél-amerikaiak kihasználtak és tovább növelték előnyüket.

Az argentinok ellenfele a következő fordulóban az Amerikai Egyesült Államok-Franciaország mérkőzés győztese lesz. A szerbek az 5-8. helyért játszanak a világbajnokságon.

kosárlabda vb

Most

20:50, Frissítve: 21:21

Főzzünk együtt az Új Szigeten!

Csantavéren a szombat a főzésről és a szórakozásról szólt. A helybeliek mellett a környező településekről is sokan ellátogattak a Főzzünk együtt az Új Szigeten! nevű eseményre.
19:38, Frissítve: 20:36

Két ittas sofőrt küldtek józanítóba

2,56 ezreléknyi alkoholszinttel a vérében vezetett egy 41 éves férfi Kragujevac közelében. Nem sokkal az eset előtt egy 2,22-es véralkoholszintű férfit is megállítottak vezetés közben.
19:31, Frissítve: 21:39

Erős földrengés rázta meg Albániát

Földrengés rázta meg szombaton Durres albániai kikötővárost és Tiranát, a fővárost, legalább hetvenen megsérültek, anyagi károk keletkeztek, és sokan pánikba esve menekültek.

Népszerű