Ugrás a tartalomra

Szerbia kikapott a negyeddöntőben

2019.09.10
15:38
Forrás
Pannon RTV
Meglepetés a Kínában zajló kosárlabda világbajnokság első negyeddöntőjében. A végső győzelemre is esélyes szerb válogatott 97:87-re kikapott Argentínától.

Az egyenes kieséses szakasz első mérkőzését Tunguan városában rendezték. A csoportjából másodikként továbbjutó, de mégis esélyesebbnek tartott szerb csapat a világbajnokságon kiválóan játszó argentinokkal csapott össze. A dél-amerikaiak már az első negyed után két ponttal vezettek, a félidő végére az előnyük már hét pont volt. A harmadik negyedben Đorđević csapata mindent megtett, hogy ledolgozza a hátrányát. Az utolsó játékrész kezdetén a szerb csapat néhány másodpercig vezetett is, azonban az egész mérkőzésen a hárompontosokat remekül dobó dél-amerikaiak kétszer is betaláltak távolról. Szerbia legjobbjai küzdöttek, de a döntő pillanatokban rossz döntéseket hoztak, amit a dél-amerikaiak kihasználtak és tovább növelték előnyüket.

Az argentinok ellenfele a következő fordulóban az Amerikai Egyesült Államok-Franciaország mérkőzés győztese lesz. A szerbek az 5-8. helyért játszanak a világbajnokságon.

kosárlabda vb

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.