Ugrás a tartalomra

Szerbia nyerte az ATP-kupát

2020.01.12
16:00
2020.01.12
16:37
Forrás
Szerbiai RTV
A döntő első mérkőzésén Roberto Bautista Agut 7:5, 6:1-re nyert Dušan Lajović ellen. Ezt követően Novak Đoković 6:2, 7:6 arányban győzte le Rafael Nadalt.

Szerbia nyerte az ATP-kupát, miután a döntőben 2:1-re nyert Spanyolország ellen. A párosok mérkőzésén múlt az ATP-kupa sorsa. A döntő meccset Viktor Troicki és Novak Đoković vívta Pablo Carreno Busta és Feliciano Lopez ellen. A szerb duó 6:3, 6:4 arányban győzedelmeskedett a spanyolokkal szemben. Az Ausztráliában megrendezett ATP-kupa összdíjazása 15 millió dollár.

ATP
tenisz

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.