Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Szerbia röplabdázói az európai aranyért küzdhetnek

2019-09-27
23:51
2019-09-28
03:27
Forrás
Szerbiai RTV, VajdaságMA
A szerb férfi röplabda-válogatott drámai csatában 3:2-re győzte le Franciaország csapatát az Európa-bajnokság elődöntőjében, és az aranyéremért küzdhet a fináléban.

Az elődöntőt a hazaiak kezdték jobban, de miután megnyerték az első játszmát, kissé visszaesett a teljesítményük, a szerb csapat pedig fordítani tudott.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

A negyedik szettben megint rákapcsoltak a franciák és fölényesen nyerték ezt a játékrészt, de az ötödik, döntő játszma hatalmas szerb fölényt hozott és Slobodan Kovač legényei magabiztosan nyerték meg a mérkőzést.

Szerbia csapata ezzel bejutott a Röplabda Európa-bajnokság döntőjébe, ahol Szlovénia ellen játszik majd Párizsban vasárnap 17:30-kor.

röplabda
Európa-bajnokság
elődöntő

Most

14:23, Frissítve: 19:51

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.

Népszerű

Koronavírus-helyzet Szabadkán

A koronavírus-járvány kihirdetésének kezdete óta a mai napig Szabadkán összesen 86 személynél igazolt a fertőzés, azaz 4 új esetet regisztráltak Szabadkán - közölte a válságkezelő városi törzskar.