Ugrás a tartalomra

Szerbia többek között Brazíliával játszik a VB-n

2017.12.01
17:40
2024.03.19
08:32
Forrás
Pannon RTV
Ma délután Moszkvában kisorsolták a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság csoportjait.

Szerbiának valószínűleg komolyan meg kell majd izzadni a továbbjutásért, ugyanis két dél-amerikai és egy európai ellenfelet kapott az E jelzésű kvartettben.

Brazíliával, Svájccal és Costa Ricával került egy csoportba a szerb labdarúgó-válogatott a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokságon. A szerbiai küldöttséget többek között Mladen Krstajić képviselte a moszkvai sorsoláson, aki jelenleg a megbízott szövetségi kapitány posztját tölti be, miután a sikeres selejtezők ellenére Slavoljub Muslin korábbi szövetségi kapitánynak megköszönték a munkáját. A sorsoláson több kőkemény csoport is összejött. Ilyennek számít a D jelű kvartett is, ahol a favoritnak számító Argentína mellé Izland és Horvátország került, akik egyébként a selejtezőkben is egy csoportban szerepeltek. Akkor az első világbajnokságukra készülő izlandiak csípték meg a biztos továbbjutást érő első helyet. A trió mellé még Nigéria került, amely ugyancsak komoly ellenfélnek tekinthető. A házigazda oroszoknak jó esélyük lesz arra, hogy továbbjussanak a csoportból, hiszen Uruguay mellet, Szaúd-Arábia, illetve Egyiptom lesz az ellenfelük az A csoportban. A világbajnokságot 2018. június 14. és július 15. között rendezik meg.

Szerbia
labdarúgás

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű