Ugrás a tartalomra

Szerbia válogatottja is egy meccsre az Eb-részvételtől

2020.10.09
08:08
Forrás
Szerbiai RTV, nol.hu
Szerbia labdarúgó-válogatottja 2-1-re nyert Norvégia ellen az Európa-bajnoki pótselejtező elődöntőjében, így Ljubiša Tumbaković fiainak már csak egy győzelemre van szükségük az Eb-részvételhez.

Oslóban bátran kezdett a szerb válogatott, egyértelműen az övék volt az első félidő, de képtelenek voltak a kapuba találni – de ez a norvégoknak sem jött össze, kevés helyzetüknél Predrag Rajković kapus megoldotta a feladatát. 

A fordulás után sem született gól sokáig, aztán a 80. percben pályára lépett Sergej Milinković-Savić – és két perc múlva közelről megtörte az addig mindent védő Rune Jarsteint. A norvégok híresek arról, hogy nem törődnek bele a körvonalazódó vereségbe – és lám, a szintén a kispadról érkező Mathias Normann lábak között elsüvítő lövéssel egyenlített is a 88. percben.

Csakhogy a Milinković-Savić-show-nak még nem volt vége: a 102. percben a Lazio légiósa nagyon pimasz emeléssel újra a kapuba talált, és ezzel eldöntötte a csatát. Szerbia Skócia csapatával találkozik a selejtező döntőjében.

Szerbia
EB-pótselejtezők
Norvégia
labdarúgócsapat
labdarúgó-válogatott

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.