Ugrás a tartalomra

Szerbia vereséggel zárta a csoportkört a kínai kosárlabda-világbajnokságon

2019.09.08
16:29
2019.09.08
17:00
Forrás
Pannon RTV
A szerb férfi csapat 81:69-re kapott ki a spanyol válogatottól.

Đorđević csapata jobban kezdte a mérkőzést és az első negyed után 7 ponttal vezetett. A spanyolok a második játékrészben rákapcsoltak és megfordították a mérkőzést, a félidőben már 8 ponttal vezettek. A szünet után a szerb csapat futott az eredmény után, de a spanyolok jól védekeztek a kos alatt, így távoli dobásokra kényszerítették ellenfelüket. Szerbia válogatottja 15,8 százalékkal dobta a hárompontosokat, ami jóval elmarad a világbajnokságon mutatott eddigi teljesítményüktől. Nikola Jokić tovább nehezítette csapata dolgát, mivel második technikai hibája után kiállították a mérkőzésről.

A spanyolok ezzel a győzelemmel megnyerték a csoportot és Lengyelország kosarasaival mérkőznek a negyeddöntőben, míg szerbeknek a nehezebb ágon Argentína lesz az első ellenfele az egyenes kieséses szakaszban.

kosárlabda vb
Kína

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.
21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.