Ugrás a tartalomra

Szerda esti BL-eredmények

2021.11.03
23:01
2021.11.03
23:07
Forrás
Nemzeti Sport
Szerdán folytatódtak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei.

A negyedik fordulóban az A csoportban az angol Manchester City 4–1-re verte a belga Bruges-t, a német Leipzig a francia Paris Saint-Germainnel csapott össze. A Leipzig Szoboszlai Dominik 92. percben szerzett góljával 2–2-t játszott a PSG-vel.

A B csoportban az olasz Milan a portugál Portóval 1–1-es döntetlent játszott, az angol Liverpool a spanyol Atlético Madrid ellen lépett pályára, a Liverpool volt a jobb, 2–0-ra győzött.

A C csoport negyedik fordulójában a portugál Sporting 4–0-ra győzte le a török Besiktast, míg a német Borussia Dortmund a holland Ajax Amsterdam ellen lépett pályára, a hollandok 3–1-re verték a németeket.

A D csoportban a spanyol Real Madrid az ukrán Sahtar Donyeckkel mérkőzött, és 2–1-re nyert. Ezen a mérkőzésen a Real megszerezte az 1000. BL-gólját Benzema jóvoltából. A moldovai Sheriff Tiraspolt az olasz Inter 3–1-re verte meg.

BL
Bajnokok Ligája
foci
labdarúgás

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű