Ugrás a tartalomra

Szerda esti BL-eredmények

2021.11.03
23:01
2021.11.03
23:07
Forrás
Nemzeti Sport
Szerdán folytatódtak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei.

A negyedik fordulóban az A csoportban az angol Manchester City 4–1-re verte a belga Bruges-t, a német Leipzig a francia Paris Saint-Germainnel csapott össze. A Leipzig Szoboszlai Dominik 92. percben szerzett góljával 2–2-t játszott a PSG-vel.

A B csoportban az olasz Milan a portugál Portóval 1–1-es döntetlent játszott, az angol Liverpool a spanyol Atlético Madrid ellen lépett pályára, a Liverpool volt a jobb, 2–0-ra győzött.

A C csoport negyedik fordulójában a portugál Sporting 4–0-ra győzte le a török Besiktast, míg a német Borussia Dortmund a holland Ajax Amsterdam ellen lépett pályára, a hollandok 3–1-re verték a németeket.

A D csoportban a spanyol Real Madrid az ukrán Sahtar Donyeckkel mérkőzött, és 2–1-re nyert. Ezen a mérkőzésen a Real megszerezte az 1000. BL-gólját Benzema jóvoltából. A moldovai Sheriff Tiraspolt az olasz Inter 3–1-re verte meg.

BL
Bajnokok Ligája
foci
labdarúgás

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.
13:49, Frissítve: 16:36

Még biztosabb lehet a gázellátás

Üzembe helyezték a szerb–bolgár gázösszekötő rendszert a Niš melletti Trupale falunál. Ezzel újabb alternatív földgázellátási útvonalat kapott az ország. A vezeték kiépítésének összértéke 94 millió euró volt.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.