Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Szerdán az FK Bežanija ellen lép pályára a TSC Belgrádban

2018-10-30
14:09
2018-10-30
15:56
Szabó Zoltán, a TSC edzője elmondta, a csapat jó formában van, ennek ellenére kemény meccsre számítanak.

A Szerb Labdarúgó Első Liga előző fordulójában a topolyai csapat 6:0-ra verte meg a Novi Pazar együttesét Zentán. Szabó Zoltán, a TSC edzője elmondta, a csapat jó formában van, ennek ellenére kemény meccsre számítanak.

Szabó Zoltán, edző, TSC: „Nekünk az a fontos, hogy folytassuk a győzelmi sorozatunkat. Természetesen az a célunk, hogy még feljebb lépjünk a tabellán, ezért szükséges az, hogy a csapat nyerjen holnap. Reméljük meglesz, és feljebb zárkózhatunk az élbolyba.”

TSC
Topolya
labdarúgó
Szabó Zoltán

Most

23:12, Frissítve: 23:24

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.