Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Szerdán az FK Bežanija ellen lép pályára a TSC Belgrádban

2018-10-30
14:09
2018-10-30
15:56
Szabó Zoltán, a TSC edzője elmondta, a csapat jó formában van, ennek ellenére kemény meccsre számítanak.

A Szerb Labdarúgó Első Liga előző fordulójában a topolyai csapat 6:0-ra verte meg a Novi Pazar együttesét Zentán. Szabó Zoltán, a TSC edzője elmondta, a csapat jó formában van, ennek ellenére kemény meccsre számítanak.

Szabó Zoltán, edző, TSC: „Nekünk az a fontos, hogy folytassuk a győzelmi sorozatunkat. Természetesen az a célunk, hogy még feljebb lépjünk a tabellán, ezért szükséges az, hogy a csapat nyerjen holnap. Reméljük meglesz, és feljebb zárkózhatunk az élbolyba.”

TSC
Topolya
labdarúgó
Szabó Zoltán

Most

22:00

Tragédiák a túlzsúfolt Mount Everesten

Három indiai hegymászó halt meg a Mount Everesten (Csomolungma) az elmúlt napokban, és ezzel hétre emelkedett az idei, tavaszi mászószezon halálos áldozatainak száma – közölték a nepáli hatóságok.
20:09, Frissítve: 20:18

Az egész világon felborult az időjárás

Kettéhasadt Chilében a hatalmas Dél-patagóniai jégmező - a tudósok szerint ez arra figyelmeztet, hogy a klímaváltozás hatása még a korábbi feltételezésekhez képest is sokkal súlyosabb.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.