Ugrás a tartalomra

A szezon előtti utolsó simításokat végzi a TSC

2022.07.03
14:20
2022.07.03
17:43
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgó gárda eddig Szlovéniában edzőtáborozott, ahol több mérkőzést is játszott. A csapatnál továbbra is nagyok az elvárások, céljuk, hogy a következő idényben a harmadik helyen végezzenek a bajnokságban.

Teljes létszámban és mindenre elszántan tartotta első otthoni edzését a TSC a tíznapos szlovéniai edzőtábor után. A topolyai csapat a felkészülés során négy barátságos mérkőzést is játszott. Žarko Lazetić labdarúgói két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel hangoltak az idényre.

Žarko Lazetić, edző, TSC: „A legjobb felmérők a mérkőzések voltak. Vannak jó dolgok, amiket edzünk, amelyeket jól teljesítettünk, és vannak olyan dolgok, amelyeken javítanunk kell, de ez a bajnokságban is megtörténik. Nagy nyereség számunkra, hogy a legtöbb játékos, aki tavaly is velünk volt, az itt maradt, így van némi folytonosság a munkánkban, és szakmai stáb is könnyebben fejleszthet néhány dolgot, amiket az előző félévben kezdtünk el.”

A csapat célja nem kevesebb mint, hogy dobogós helyen végezzenek a következő idényben a szerb labdarúgó élvonalban. Hogy sikeresen vegyék az akadályokat a TSC tovább erősít, várhatóan több posztra is új játékosokat igazol csapat.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Szeretnénk balszélsőt igazolni, szeretnénk a középpályára még egy magasabb szinten játszó játékost is elhozni, hogy ott nyerjünk stabilitást. Úgy látom, hogy akik idáig érkeztek hozzánk, azok valódi erősítések lesznek, akik pedig érkeznek azok, ha nem is az első fordulótól fogva, de utána húzóemberei lesznek ennek a csapatnak.”

A bajnoki pontvadászatot a TSC idegenben a Čukarički vendégeként kezdi meg szombaton, de kedden még vár rájuk egy felkészülési mérkőzés a belgrádi FK Grafičar ellen.

labdarúgó
Žarko Lazetić
Topolya
Palágyi Szabolcs

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.