Ugrás a tartalomra

Szilágyi Áron vehette át a Közmédia Év Embere Díjat

2021.12.21
16:57
2021.12.21
21:18
Forrás
MTI
A díjat a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hozta létre.

Idén Szilágyi Áron olimpiai, világ- és Európa bajnok vívó vehette át a Közmédia Év Embere Díjat. Hivatásában nyújtott kiemelkedő teljesítménye és példaértékű társadalmi felelősségvállalása miatt érdemelte ki a díjat.

Szilágyi Áron eredményei és az általa képviselt értékek arra ösztönözhetik a fiatalokat, hogy válasszanak bármilyen sportot, érdemes célokat kitűzni és kitartóan küzdeni azok eléréséért - fogalmazott beszédében Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár. A díj odaítélése után Szilágyi Áron úgy fogalmazott: a közösség ereje viszi előre és jelenti a motivációt a mindennapokban.

A Közmédia Év Embere Díjat, amelyet a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap hozott létre, először, 2020-ban Karikó Katalin Széchenyi-díjas kutatóbiológus, biokémikus, a szintetikus mRNS alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója vehette át.

Szilágyi Áron
Év Embere Díj
közmédia
Magyarország

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.