Ugrás a tartalomra
redbullsalzburg.at

Szoboszlai Dominikot választották meg az idény legjobbjának Ausztriában

2020.07.05
23:52
2020.07.06
07:35
Forrás
nemzetisport.hu
A bajnok és kupagyőztes Red Bull Salzburg hivatalos honlapján számolt be a hírről.

A bajnok és kupagyőztes Red Bull Salzburg hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub magyar válogatott játékosát, Szoboszlai Dominikot választották meg a 2019–2020-as idény legjobbjának az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A bajnokság legjobb játékosát a klubelnökök és a vezetőedzők választották meg.

A 19 éves, nyolcszoros magyar válogatott középpályás mellett a Red Bull Salzburg vezetőedzőjét is díjazták, Jesse Marsch lett az idény legjobb edzője. A Transfermarkt statisztikája szerint – az utolsó fordulóban is gólt és gólpasszt jegyző – Szoboszlai összesen nyolc góllal és tizennégy gólpasszal zárta az osztrák Bundesliga 2019–2020-as idényét. A díjat korábban több Salzburg-játékos, így Jonatan Soriano, Naby Keita, Konrad Laimer és Munisz Dabur is megkapta már.

Szoboszlai Dominik
Ausztria
bajnok
kupagyőztes
Salzburg
legjobb

Most

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.