Ugrás a tartalomra
redbullsalzburg.at

Szoboszlai Dominikot választották meg az idény legjobbjának Ausztriában

2020.07.05
23:52
2020.07.06
07:35
Forrás
nemzetisport.hu
A bajnok és kupagyőztes Red Bull Salzburg hivatalos honlapján számolt be a hírről.

A bajnok és kupagyőztes Red Bull Salzburg hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub magyar válogatott játékosát, Szoboszlai Dominikot választották meg a 2019–2020-as idény legjobbjának az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A bajnokság legjobb játékosát a klubelnökök és a vezetőedzők választották meg.

A 19 éves, nyolcszoros magyar válogatott középpályás mellett a Red Bull Salzburg vezetőedzőjét is díjazták, Jesse Marsch lett az idény legjobb edzője. A Transfermarkt statisztikája szerint – az utolsó fordulóban is gólt és gólpasszt jegyző – Szoboszlai összesen nyolc góllal és tizennégy gólpasszal zárta az osztrák Bundesliga 2019–2020-as idényét. A díjat korábban több Salzburg-játékos, így Jonatan Soriano, Naby Keita, Konrad Laimer és Munisz Dabur is megkapta már.

Szoboszlai Dominik
Ausztria
bajnok
kupagyőztes
Salzburg
legjobb

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.