Ugrás a tartalomra

Szombaton játssza második felkészülési meccsét a TSC

2020.07.10
19:49
2020.07.10
20:40
Forrás
Pannon RTV
Palánkán a Bácska ellen játssza szombaton második felkészülési meccsét a topolyai labdarúgó csapat.

Szabó Zoltán vezetőedző szerint a csapat számára egy jó megmérettetés lesz a találkozó, mivel egy héten át készültek az összecsapásra. A TSC új játékosa, Dino Dolmagić is pályára lép, aki a jobb szárnyat erősíti ezentúl.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Lassan visszatérnek a sérült játékosok is, Ponjević és Grabež is, akik kisebb sérüléseket szenvedtek, ők is visszatértek a csapatba. Holnap még nem lesznek a csapatban, de már a csapattal dolgoznak. Napról-napra növeljük az edzés minőségét is ezekkel a játékosokkal és az edzés intenzitását is. Remélem, hogy holnap egy jó meccs lesz és egy jó második hétvége lesz majd holnap.”

TSC
Topolya
Palánka
Bácska
felkészülés
Szabó Zoltán

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.