Ugrás a tartalomra

Szombaton a topolyai focimeccsre vásárolt jegyhez póló is jár

2017.09.21
20:11
2017.10.04
12:40
Forrás
Pannon RTV
A belgrádi Bežanija csapatát fogadja szombat délután a topolyai TSC a szerb labdarúgó első liga hatodik fordulójában.

A hazai szurkolók számára meglepetéssel készül a klub, ugyanis, aki jegyet vásárol, az egy szurkolói pólót kap. Aki azonban nem szeretné a 150 dináros jegyet megvenni, az továbbra is ingyenesen tekintheti meg a mérkőzést - közölte a TSC vezetősége.

A szerbiai labdarúgó másodosztályban ezidáig jól szereplő TSC legutóbb 2:0-ra kikapott a Novi Pazar csapatától. A TSC kedvét azonban nem vette el a szezon első veresége, újult erővel állnak a következő mérkőzés elé, amelyet hazai pályán a belgrádi Bežanija csapata ellen játszanak. Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC: „Egy nehézségekkel teli időszak áll mögöttünk. Hosszú utazások a mérkőzésekre, egyes játékosaink pedig nem tudtak edzeni vírusos megbetegedés miatt, de minden kezd helyreállni. Az utóbbi napokban együtt edz az egész csapat, minden játékosunk egészséges, úgy gondolom, hogy jól felkészültünk, jól dolgoztunk, levontuk az előző meccs tanulságait és készen állunk egy jó mérkőzésre.”

A mérkőzésekre ingyenes a belépés Topolyán, a szombati meccsre azonban, aki 150 dináros belépőt fizet, egy TSC szurkolói pólót kap. Palágyi Szabolcs, elnök, TSC: „Aki nem óhajt jegyet venni,  ugyanúgy ingyen, ahogy idáig is, be tud menni a stadionra. Aki pedig megveszi 150 dinárért a belépőjegyet, az kap egy olyan pólót, amelyben remélem, hogy utána az egész stadionnak a szurkolói meg fognak jelenni. Ez csak az első lépés afelé, hogy közelítsünk azokhoz a csapatokhoz, amelyeknek már komoly sálak vagy mezek vannak, és azokban tudják az emberek végigszurkolni a mérkőzést.”

A TSC-Bežanija mérkőzést szombaton 16 órakor játsszák Topolyán.

Topolya
TSC
labdarúgó
Palágyi Szabolcs

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.