Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor

Szombaton a TSC a belgrádi OFK Žarkovóval játszik

2018.11.30
12:39
2018.11.30
16:03
Forrás
Pannon RTV
Szombaton 13 órakor a topolyai TSC csapata a belgrádi OFK Žarkovóval játszik a szerb Első Liga A csoportjának következő fordulójában. A klub ezúttal is számít a szurkolók jelenlétére.

Szabó Zoltán vezetőedző bizakodva tekint a holnapi mérkőzés elé, hiszen a csapata legutóbb a Javor ellen 3:1-re nyert. Ugyanakkor hangsúlyozta: nem szabad lebecsülni a belgrádi klubot, amely legutóbb 2:0-ra verte a csoportvezető Inđiját. A mostani mérkőzésről továbbra is hiányozni fog a középpályás Sinkovits Dávid és Pintér Norbert védő a sérülések miatt, de a következő fordulóban az edző már szeretné őket pályára állítani. A klub ezúttal is számít a szurkolók jelenlétére.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC, Topolya: „A nagy sorozatunk felénél tartunk: a Žarkovo jön, aki a múlt fordulóban megverte az éllovas Inđiját. Szóval egy komoly csapat. A belgrádi csapatok mind tudnak játszani és hát lehet egy kicsit már fáradtak vagyunk, de az nem lesz kifogás: győzelemre fogunk hajtani és reméljük, hogy meg tudjuk majd valósítani.”

TSC
Topolya
labdarúgó
Szerb Első Liga

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.