Ugrás a tartalomra

Szombaton a TSC a belgrádi OFK Žarkovóval játszik

2018.11.30
12:39
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Szombaton 13 órakor a topolyai TSC csapata a belgrádi OFK Žarkovóval játszik a szerb Első Liga A csoportjának következő fordulójában. A klub ezúttal is számít a szurkolók jelenlétére.

Szabó Zoltán vezetőedző bizakodva tekint a holnapi mérkőzés elé, hiszen a csapata legutóbb a Javor ellen 3:1-re nyert. Ugyanakkor hangsúlyozta: nem szabad lebecsülni a belgrádi klubot, amely legutóbb 2:0-ra verte a csoportvezető Inđiját. A mostani mérkőzésről továbbra is hiányozni fog a középpályás Sinkovits Dávid és Pintér Norbert védő a sérülések miatt, de a következő fordulóban az edző már szeretné őket pályára állítani. A klub ezúttal is számít a szurkolók jelenlétére.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC, Topolya: „A nagy sorozatunk felénél tartunk: a Žarkovo jön, aki a múlt fordulóban megverte az éllovas Inđiját. Szóval egy komoly csapat. A belgrádi csapatok mind tudnak játszani és hát lehet egy kicsit már fáradtak vagyunk, de az nem lesz kifogás: győzelemre fogunk hajtani és reméljük, hogy meg tudjuk majd valósítani.”

TSC
Topolya
labdarúgó
Szerb Első Liga

Most

14:41

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.
13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.