Ugrás a tartalomra

A Szuperliga legjobb labdarúgója a szabadkai Đorđe Ivanović

2017.12.14
15:41
2024.03.19
08:32
Forrás
Pannon RTV
Legjobb játékosait díjazta ma délután a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata.

A Kék Galambok kiváló őszi szezont tudhatnak maguk mögött, ugyanis közvetlenül a Crvena zvezda és a Partizan mögött a táblázat harmadik helyéről várják a tavaszi folytatást.

11 győzelem, 7 döntetlen és mindössze 4 vereség. Ezzel a mutatóval zárta a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata a Szuperliga őszi szezonját. A Kék Galambok kiváló játékuknak köszönhetően továbbra is a harmadik helyen állnak a bajnokságban. Ehhez a teljesítményhez Đorđe Ivanović is nagyban hozzájárult, akit a Szuperligában szereplő klubok edzői, illetve csapatkapitányai a bajnokság legjobb játékosának választottak. A szabadkaiak kiválósága csütörtök délután a Spartacus labdarúgó klub legjobb játékosának járó díját is átvehette. Đorđe Ivanović, labdarúgó, FK Spartacus, Szabadka: „Nagyon boldog vagyok. Rengeteg erőfeszítésembe került és nem hittem volna, hogy enyém lesz a díj, mivel a bajnokság legjobbja általában a Crvena zvezda, vagy a Partizan csapatából kerül ki. Nem számítottam rá. Nagyon boldog vagyok.”

A Spartacus labdarúgó csapatának kiváló játéka komoly kötelezettséggel is jár - mondta az ünnepélyes díjátadót követően a klub vezetőedzője. Aleksandar Veselinović, edző, FK Spartacus, Szabadka: „A mostani állapot nagyon szép, de ez kötelez, mivel egy magasabb szintre emeltük a lécet és most azt várják el tőlünk, hogy minden pillanatban bizonyítsuk azt, amit eddig elértünk. A sportban minden, ami ma történt, az már elmúlt. Emiatt már január kilencedike felé tekintünk, a felkészülés kezdetére. Egy olyan tervet dolgozunk ki, amely lehetővé teszi, hogy abban a ritmusban folytassuk, mint a bajnokság eddigi részében.”

A Sparatcus labdarúgó klub által szervezett díjátadón a legszebb gólért járó díjat Mile Savković, a legtöbb gólpasszért járó elismerést pedig Nemanja Nikolić vehette át.

szuperliga
díjak
Spartacus
labdarúgás
Đorđe Ivanović

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.