Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szuperligában a magyarkanizsai női labdarúgó csapat

2020-05-21
20:57
Forrás
Pannon RTV
A TSC játékosai a második helyen álltak a ligában, amikor a koronavírus miatt félbeszakították, majd lezárták a bajnokságot.

A Szerb Labdarúgó Szövetség döntése alapján az első osztály ősztől kibővül és 8 helyett, 10 klub versenyez majd. Ennek értelmében idén senki sem esik ki az elitből, a másodosztályból pedig nem csak a bajnok, hanem a második TSC is feljutott.

A történelmi sikerig hosszú út vezetett. Mutatjuk a részleteket, majd Kazi Zsolt klubelnökkel láthatnak egy interjút a Közügyekből.

labdarúgás
magyarkanizsai TSC
női labdarúgás
Szuperliga
bajnokság

Most

19:03, Frissítve: 19:30

Rajtaütés egy droglaborban

Droglabort számolt fel a magyar rendőrség a Fejér megyei Tordason, Budapesttől mintegy 30 kilométerre. A rendőrök egy családi házból állítottak elő egy szerb és két magyar állampolgárt.
18:03, Frissítve: 21:11

Munka- és ruhagyűjtő akció Radanovácon

Munka- és ruhagyűjtő akciót tartott ma délelőtt a VMSZ radanováci helyi szervezete. Az eseménnyel egy időben a párt aktivistái elkezdték járni a terepet, hogy ismertessék a párt szabadkai programját.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.