Ugrás a tartalomra

A Szuperligára koncentrál a TSC labdarúgó csapata

2019.05.10
16:46
2024.03.19
08:46
Szabó Zoltán vezetőedző a klub sajtótájékoztatóján elmondta, pihenőre nem sok idő van, hiszen a tervek szerint már július közepén megkezdődnek a szerbiai labdarúgó első osztály küzdelmei.

A topolyai csapatba új játékosok is érkezhetnek, de a hangsúly azon lesz, hogy a jelenlegi keretből minél több labdarúgóval szerződést hosszabbítsanak. A TSC együttese június elején kezdi meg az erőnléti felkészülést, majd Ausztriába utaznak edzőtáborozásra. A játékosok addig is előre meghatározott individuális edzésprogramot végeznek - mondta a klub edzője.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Beszélgetéseket folytatunk azokkal a játékosokkal, akiknek lejár a szerződésük, hogy megtarthatjuk-e őket Topolyán. Én a játékosok többségét mindenképpen megtartanám és arra építenék. Az erősítésekről majd később lesz szó. Mos még nézzük, hogy mi kell a csapatnak, de a legfontosabb az, hogy nekem nem lesz pihenőm, de a játékosok pihenőre mennek. Kapnak egy programot, amit majd teljesíteniük kell a pihenő alatt, hogy aki visszajön ide, az készen álljon a felkészülések elejére.”

TSC
labdarúgó
Topolya
szuperliga
Szabó Zoltán

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.