Ugrás a tartalomra

Szurkolók előtt játszik a Zvezda és a moszkvai csapat

2018.02.05
22:26
Forrás
Uefa.com
Mégis nézők előtt játszhat a labdarúgó Európa Liga tizenhatoddöntőjében a Crvena zvezda.

Mégis nézők előtt játszhat a labdarúgó Európa Liga tizenhatoddöntőjében a Crvena zvezda. A belgrádi piros-fehérek a legjobb 32 között a moszkvai CSZKA-t fogadják jövő kedden Belgrádban. Az Európai Labdarúgó-szövetség korábbi döntése értelmében zártkapus meccs lett volna, hiszen a Zvezda ultrái a csapat egyik őszi, fehéroroszországi mérkőzésén Ratko Mladić volt boszniai szerb tábornokot éltették. Az UEFA most jóváhagyta a Crvena zvezda fellebbezését a döntés ellen. A csapat kétéves felfüggesztett stadionbezárást kapott, emellett 30 ezer eurót kell kifizetnie. A Crvena zvezda február 13-án 18 órakor fogadja az orosz csapatot. 

Crvena zvezda
CSZKA
Európa Liga
Belgrád
közönség

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.