Ugrás a tartalomra

A tabella élén a TSC

2021.08.27
21:35
2021.08.28
18:28
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat 2:1-re nyert a lučani Mladost ellen a szerbiai labdarúgó Szuperliga 7. fordulójában a zentai stadionban.

A TSC-nek már az első percekben adódtak helyzetei. A fölényt gólra váltani a 27. percben sikerült Tomanovićnak köszönhetően. Nem kellett sokat várni a második gólra, hiszen a 39. percben kapuba talált Stoiljković. A második félidő elején a vendégcsapat cserékkel próbált változtatni. Ez meg is hozta az eredményét, mivel a 65. percben szépítettek Jovanović találatával. A gól ellenére a második félidőben is a topolyai csapat volt a kezdeményezőbb és több helyzetet is kialakítottak, de ezeket nem sikerült gólra váltaniuk. A végeredmény 2:1 maradt a TSC javára.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Ők mindenféleképp próbálták szerintem menteni a menthetőt, és ami nekünk problémát okozott most és az előző mérkőzéseken is, hogy az első 15 perc az első és a második félidőben is valahogy nem úgy indul, ahogy kell. A végén viszont az egyéni minőség egyes játékosoknál, az hozta ezt az eredményt.”

A diadallal a TSC tabella első helyére ugrott. A topolyaiak mérlege 5 győzelem, 1 vereség és 1 döntetlen. Mladen Krstajić csapatát, amely gyors támadófocit játszik, eddig csak a tavalyi bajnok Crvena zvezda tudta legyőzni. A TSC a következő fordulóban, két hét múlva Szabadkán a Spartacus csapatával mérkőzik meg.

TSC
Szuperliga

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.
19:36, Frissítve: 08:14

Ismét a VMSZ adja a tartományi házelnököt

Miloš Vučevićtyel egyeztetett dr. Pásztor Bálint Belgrádban. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szerb Haladó Párt elnökével a koalíciós szerződésről és az együttműködés folytatásáról tárgyalt.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.