Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A tabella élén a TSC

2021.08.27
21:35
2021.08.28
18:28
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat 2:1-re nyert a lučani Mladost ellen a szerbiai labdarúgó Szuperliga 7. fordulójában a zentai stadionban.

A TSC-nek már az első percekben adódtak helyzetei. A fölényt gólra váltani a 27. percben sikerült Tomanovićnak köszönhetően. Nem kellett sokat várni a második gólra, hiszen a 39. percben kapuba talált Stoiljković. A második félidő elején a vendégcsapat cserékkel próbált változtatni. Ez meg is hozta az eredményét, mivel a 65. percben szépítettek Jovanović találatával. A gól ellenére a második félidőben is a topolyai csapat volt a kezdeményezőbb és több helyzetet is kialakítottak, de ezeket nem sikerült gólra váltaniuk. A végeredmény 2:1 maradt a TSC javára.

Pannon RTV

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Ők mindenféleképp próbálták szerintem menteni a menthetőt, és ami nekünk problémát okozott most és az előző mérkőzéseken is, hogy az első 15 perc az első és a második félidőben is valahogy nem úgy indul, ahogy kell. A végén viszont az egyéni minőség egyes játékosoknál, az hozta ezt az eredményt.”

A diadallal a TSC tabella első helyére ugrott. A topolyaiak mérlege 5 győzelem, 1 vereség és 1 döntetlen. Mladen Krstajić csapatát, amely gyors támadófocit játszik, eddig csak a tavalyi bajnok Crvena zvezda tudta legyőzni. A TSC a következő fordulóban, két hét múlva Szabadkán a Spartacus csapatával mérkőzik meg.

TSC
Szuperliga

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.