Ugrás a tartalomra

Takács Krisztián elődöntős az úszó-világbajnokságon

2017.07.28
15:00
2017.10.04
12:13
Tizenhatodik helyezettként bejutott az elődöntőbe Takács Krisztián 50 m-es gyorsúszásban a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon.

Ugyanebben az úszásnemben a szabadkai Barna Andrej az előfutamban második lett, de ez az eredmény összesítettben csupán a 33. helyre lett elég, így érte nem szurkolhatunk már az elődöntőben.

 

 

 

 

Barna Andrej
Duna Aréna
elődöntő
Takács Krisztián
úszó-világbajnokság

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.