Ugrás a tartalomra

A tartományi titkárság támogatja a zentai sportéletet

2013.02.13
18:12
2017.10.03
09:34
Zentára látogatott ma a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság vezetője, Marinika Čobanu
Zentára látogatott ma a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság vezetője, Marinika Čobanu. Megtekintette a zentai teniszklubot, illetve annak lehetséges támogatásáról tanácskozott a zentai önkormányzat illetékeseivel. A Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság fő célja, hogy segítse a vajdasági sportolókat és sportklubokat. Marinika Čobanu, a titkárság vezetője elmondta, konkrét céllal érkeztek Zentára. „Azért jöttünk, hogy segítsük nemcsak a várost, hanem a zentai teniszklubot, valamint Györe Lászlót, az Orange Bowl győztesét. Tavaly minden várt eredményt teljesített, az olimpiai részvételhez szükséges összes követelményt is beleértve, ezzel pedig meglepetést okozott az év végén.”



öre László teniszező, a 2012-es nem hivatalos ifjúsági világbajnokság, az Orange Bowl győztese szerint több feltételen is javítani kellene ahhoz, hogy elfogadható körülmények között tudjanak edzeni. „Ami a legfontosabb lenne az, hogy lebetonozzák a terepet, hogy egyenesebb legyen, és ez mellett jó lenne még egy öltözőt építeni, és fűtést beszerelni, hogy egy kicsit melegebb legyen, ezek lennének a legfontosabb dolgok.”Zsíros-Jankelić Anikó, tartományi parlamenti képviselő szerint jó a viszony a titkárság és a város önkormányzata között. „Azt tudni kell, hogy Zenta Önkormányzata már az évek hosszú során szép kapcsolatot ápol a Tartományi és Ifjúsági Titkársággal, és nagyon fontos az, hogy ezt a szép együttműködést továbbra is ápoljuk.”A helyi önkormányzat illetékesei remélik, hogy a Tartományi és Ifjúsági Titkárság támogatja Zenta sportéletét, annak érdekében, hogy Györe Lászlóhoz hasonló tehetséges sportolókat nevelhessenek ki a sportegyesületek.

Most

15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.