Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Tavasszal döntenek a nézők sorsáról

2020-12-04
14:43
2020-12-04
14:48
Forrás
MTI
Az Európai Labdarúgó Szövetség jövő tavasszal dönthet arról, hogy nézők előtt rendezik-e meg a kontinensviadalt, nyilatkozta Sipos Jenő az Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője a magyar közmédiának adott interjújában.

Elmondta, amennyiben a koronavírus kezelhetőbbé válik, teltházas mérkőzéseket tartanak, de lehetőségként szerepel az 50 és a 100 százalék közötti nézőszám, valamint a budapesti Európai Szuperkupa-döntőben alkalmazott harminc százalékos beengedés is. Legrosszabb esetben zárt kapus kontinensviadal lesz majd. Az Eb egyik helyszíne a budapesti Puskás Aréna lesz.

Labdarúgó Eb 2021

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.