Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Temerin sportkiválóságai

2021.12.30
16:24
2021.12.30
17:13
Forrás
Pannon RTV
A temerini sportolók idén is egy sikeres évet tudhatnak maguk mögött. A község sportszövetsége az év lezárásaként kiosztotta a legjobb sportolóknak, edzőknek és kluboknak járó elismeréseket. Nyolcan kaptak emlékplakettet és pénzjutalmat.
Pannon RTV/Dragan Miljanić

Pető Zoltán gyerekkora óta asztaliteniszezik, és számos sikert elért már az évek folyamán itthon és külföldön is.

„Nagyon örülök, hogy ki lettem választva Temerin sportolójának. Ez csak azt jelenti, hogy továbbra is jó eredményeket kell elérnem a klubbal, és önmagam is. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, hogy másodszor is sikerült bejutnunk a playoff-ba, a top 6 csapat közé. Remélem, hogy meg fogjuk állni a helyünket jövőre is a szuperligában. Gratulálok az egész csapatnak, klubnak, vezetőségnek. Nélkülük ez nekem se jött volna össze.”

A temerini női kézilabdaklub is jó évet zárt. Egyik játékosuk, Ana Petrović részesült az idei elismerésben.

„Az idén elért sikerek közé tartozik, hogy első helyezést értünk el Szerbiában a kadét kategóriában a Temerin Női Kézilabdaklubbal, majd negyedikek voltunk országos szinten. Ami a válogatott sikereket illeti, a B divízióból átmentünk az A divízióba. Voltak kvalifikációk az Európa Bajnokságra, és ott legyőztünk minden csapatot.”

Pannon RTV/Dragan Miljanić

Az emlékplakett mellett a legjobbak 15, 20, 25 és 30 ezer dináros pénzjutalomban is részesültek.

Nedeljko Đukić, elnök, Temerin Község Sportszövetsége: „Az év vége mindig az az időszak, amikor mi, sportolók összegezzük az eredményeket, megnézzük mi az, amit az elmúlt évben csináltunk. A nehéz körülmények mellett is, a koronavírus-járvány mellett is sikerült kijutnunk versenyekre és eredményeket elérnünk. A sportbizottságnak átadták a klubok a jelöléseiket, az átnézte őket, és erre jutottunk, amit ezen az ünnepségen most véghez vittünk.”

Mladen Zec, Temerin polgármestere a díjátadón bejelentette, 2022-ben a községi költségvetésből még nagyobb támogatást szánnak majd a sportolóknak és kluboknak.

Temerin
sport
sportoló
Pető Zoltán
asztaliteniszező
Ana Petrović
kézilabdázó
Nedeljko Đukić
elnök
Temerin Község Sportszövetsége

Most

08:30, Frissítve: 08:38

Átadták a Ljudevit Mičatek-díjat

Az idén Suzana Kujundžić Ostojić, a Bunyevác Nemzeti Tanács elnöke vehette át a Ljudevit Mičatek tartományi elismerést, amit az emberi és kisebbségi jogok területén elért kiemelkedő eredményekért ítélnek oda.
20:28, Frissítve: 20:35

Adventi kézműves vásár a Népkörben

Kézzel készített karácsonyfadíszek, csipkék, díszek várták a Népkörbe látogatókat az adventi kézműves vásáron. Ez mellett zenés programokkal készültek a szervezők.

Népszerű