Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Teremfoci-bajnokság lesz Zentán

2023.03.28
12:00
2023.03.28
16:30
Forrás
Pannon RTV
A Coca-Cola óriáscég által szervezett teremfoci-bajnokság veszi kezdetét holnap 10 órától a zentai Sportcsarnokban.

A 10 éve futó eseményt először tartják a Tisza-parti településen.

A zentai önkormányzatban fontosnak tartják a torna megszervezését, és szeretnék minél több sportágra kiterjeszteni a különböző helyi jellegű fejlesztéseket. Az éves költségvetés mintegy 5 százaléka folyamatosan a sporttevékenységek támogatására irányul - hangzott el ma azon a sajtótájékoztatón, ahol a torna megszervezését jelentették be.

Juhász Attila, oktatással és művelődéssel megbízott tag, Zenta KT: „Zenta önkormányzata ebben a rendezvényben partner, és reméljük, hogy a továbbiakban is sikeresen tudunk majd együttműködni a céggel és rendezvényeivel, mert úgy gondoljuk, hogy jobb, hogyha a fiatalok a sportra adnak nagyobb hangsúlyt, mintha egyéb, a testedzést mellőző tevékenységgel foglalkoznának. Nagyon fontos ebben a labdarúgó-torában az, hogy nem csak fiú-, hanem lánycsapatok is lesznek. Összesen 12 fiúcsapat jelezte eddig a részvételi szándékát és 6 lánycsapat. A tornára nemcsak a város, hanem a környező falvak gyerekeit is várjuk, nekik is biztosítottunk autóbusszal elérhetőséget.”

Zenta
Coca-Cola
kupa
bejelentés
Juhász Attila

Most

08:46

Ma Sevilla-Roma Európa-liga döntő

A budapesti Puskás Aréna ad otthont a labdarúgó Európa-liga idei döntőjének, ahol a Sevilla és AS Roma mérkőzik meg a bajnoki címért. A spanyol csapat az Európa-liga, míg a Roma a kupadöntők specialistája.

Népszerű